ODPOWIEDZ
  • 32 / / 0
witam szukalem wszedzie zeby sie dowiedzic tegho lecz nic nieznalazlem wiec otwieram nowy watek mam nadzieje ze kto sbedzie wiedzial.Otoz mam termometr elektroniczny razem z pomiarami wilgotnosci box ma 60-60-140 gdzie powinienem umiescic czujke?
  • 1736 / 18 / 0
chyba najrozsądniej będzie umieścić na poziomie roślin - może nie równo ze szczytami ale w miarę wzrostu roślin trzeba podwyższać termometr tak żeby był tak ok 5 cm poniżej szczytów.
Przynajmniej ja tak robiłem

Pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: much »
dzieki wielkie
  • 32 / / 0
przywiązałem czujnik do kija i ustawiam go na równi ze szczytami
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
elegancko, ja robiłem tak samo.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
wypróbuj różne miejsca dla określenia najcieplejszych
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 32 / / 0
sprawdzałem ale najlepiej żeby szczytów nie przypaliłó :D
pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.