Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 82 / 6 / 0
Spalone 50 mg aż mnie płuca zabolały i wciągnięte 100mg. Kompletny brak działania.
  • 114 / 2 / 0
Re: PX-2
Nieprzeczytany post autor: Jeep »
Nieaktywne,nieaktywne i jeszcze raz nieaktywne. Przerobione 0,25 g w 10 minut. Zero,nic.
  • 8 / / 0
Dziwna sprawa z tym PX2. Większość z Was twierdzi, że nie klepliwe. Miałem do czynienia z dwójką w lipcu ubiegłego roku. Maczana 1:30 klepała dość dobrze, niestety krótko ( około 10 min) i to zarówno mnie jak i znajomych. Sort z lasu. Teraz zabawiam się z PX-3 i profil działania podobny, 10-15 min nieogaru i kociołka w dyńce. Te same proporcje, ten sam vendor. Trochę kanna już skopciłem w życiu i powiem szczerze akurat PXem jestem mile zaskoczony, bo szykowałem się na gówno. Widziałem prównanie PXa do 5F-MN-24, jak dla mnie błędne.Widocznie każdy inaczej reaguje na PX-2 i jestem z tych inakszych, których jednak coś to klepie, podczas gdy 5F-MN-24 faktycznie nieaktywne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.