Wesołych Ćpiąt :cheesy: Srogich przedawkowań, i deficytu ambulansów.
Pomysli sobie, ze ten teoretyczny zawalowiec przez cale zycie wpierdalal ociekajaca tluszczem kielbase i palil trzy paczki czarwonych fajek dziennie.
Nie uwazam sie ani za niesmiertelna (cielesnie), ani za podrzednego cpuna i nigdy nie "przedawkowalam" specjalnie.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
A ten zawałowiec - znając życie - był przez kilkadziesiąt lat dymany przez państwo, więc chociaż ze zwykłej przyzwoitości warto by było, aby jeszcze trochę pożył :-) Oczywiście, żartuję. Pewnie słucha Radia Maryja, śle przelewy do Torunia, a na studiach był w jakiejś komunistycznej młodzieżówce. A jakby tego było mało, to jeszcze w autobusach pewnie wymusza ustąpienie miejsca, by potem brać udział w dziesięcioboju geriatrycznym, czyli rajdzie po specjalistach w rejonowej przychodni.
Szczerze mówiąc - liczyłem na ból dupy, i póki co - jestem zawiedziony :cheesy: . Oczywiście, jeszcze nie było tu carycy przedawkowań Blue_Berry, która pewnie wyprowadzi mnie z błędu, i zgani za sianie herezji, i próbę bronienia oldbojów ;-)
Polanie sobie na oko GBL-a bo była resztka w butelce i nie mogłem tam już strzykawą dociągnąć - oczywiście SOR
Wciągnięcie po 2 nockach na AMF 35 MG 4-h0-meta. Nie było mocno, ale było źle.
Chęci z moją kobietą i za jej zgodą (pierdolone beta ketsy :D) jebnięcia trójkąta z kobietami zajętymi i znanymi nam , aha no i kiedyś byliśmy już praktycznie zdecydowanie na porwanie jakiejś baby ,związania i gwałcenia hahahahah
Bycie o krok od zrobienia szuflady w sklepie
Przeróżne rozkminy na opierdalanie starych babć z torebek bądź robienia innych przekrętów które kilka godzin po ich wymyśleniu wydawały się całkiem absurdalne ( fajnie jest na wolce).
Branie sobie kocyka i wychodzenie o 4 nad ranem do iglastego lasu na pierdolenie takie że chyba cała okolica nas słyszała, obok bongo, kreski i te sprawy :nuts:
Ja nie opiszę ostatnich swoich bo niezłe paragrafy za to są.
Ja pierdolę, mam nadzieje że są tutaj gorsi degeneraci.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.