Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 64 / 1 / 0
Katowice-Rolls-Royce w kształcie prostokata w tyle przedziałka z napislem 2.0 czerwone ktos cos?? :old:
  • 137 / 10 / 0
Server01 pisze:
Katowice-Rolls-Royce w kształcie prostokata w tyle przedziałka z napislem 2.0 czerwone ktos cos?? :old:
ja w okolicach Katowic jadłem żółte i były na wypasie. tylko drogie były.
  • 35 / 1 / 0
Nazwa: Whatsapp
kolor: zielone
gdzie: wlkp
cena 20 zł detal

Ludzie tak zachwalali a dlamnie są srednie, zjadłem najpierw jedną a po 40 min gdy poczułem ze wchodzi dorzuciłem następną i powiem tak ze to nie MDMA nie jadłem MDEA ale moze to w nich siedziec lub jakis benzofuran bo efekty takie niepełne , brakowało mi euforii i tego magicznego odbioru muzyki pozatym wszystko pasowałoby pod MDMA coś bardzo podobnego ale ludzie myśla ze im wiekszy nieogar na banii tym wiecej MDMA pewnie 200mg :-D . Dorzuciłem jeszcze jedną po niecałych 2 godzinach od wrzucenia i ani troche euforii niepodbiło muzyka tez cały czas na takim lekkim poziomie tak 4/10 i choćbym wtedy jeszcze kilka wrzucił to euforia i muzyka na jednym poziomie nieszło podbić ale oczy wariowały i zpowlaniało jak wchodziła.Jestem zły bo wyczytałem opinie ludzi z forum nalatałem sie zeby je załatwic a tu lipa obym do sylwestra coś załatwił bo juz jestem bez sił, od sierpnia trafiłem tylko na supermenki niebieskie które były czegoś wart a miały 180 mg chyba takie po 2 to juz sie wijałem z rozkoszy :heart: i to jest prawdziwe MDMA a nie jakies podrabiance. powinien powstać nowy temat PIGUŁKI NA MDMA a drugi temat PIGUŁKI PODRABIANCE DLA DZIECI bo wypowiadają sie tu ludzie którzy własnie nie umieją odróznic 5mapb lub jakiegos gówna od MDMA a wypisują ze ile to mg MDMA mają :nuts:
Uwaga! Użytkownik Pangucio777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ciemno niebieskie sztabki z napisem gold,ktoś jadł???
  • 1167 / 13 / 0
sowa pomaranczowa lub rozowa
niby 200mg MDMA
jadl ktos?
  • 9 / / 0
niebieskie bentleye/maski
ile maja MDMA?
  • 488 / 60 / 0
pumpkin green
NL

veeery goood :) <3

http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0319j_snpehnh.jpg
  • 60 / 21 / 0
Nazwa: Instagram
Kolor: zielony

Jadł ktoś ?
  • 297 / 30 / 0
undisputed93 pisze:
ile maja mdma?
Sprzedawca na alphabay twierdzi ze 200.
Spoiler:
  • 1167 / 13 / 0
NickInnyNizWszedzie pisze:
undisputed93 pisze:
ile maja mdma?
Sprzedawca na alphabay twierdzi ze 200.
200mg wagi calkowitej to bym sie zgodzil
maja okolo 160mg maks
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.