Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Bylo pięknie.
Aczkolwiek od 2-5:00 film urwany
A szkoda,bo na zejściu czułam się świetnie.
Teraz czas spróbować dojść do 4 Planeteu.
...tym jakie są malutkie.
Moja największa dawka to było 2050mg/70 kilo, wzięte w przeciągu 5 godzin w celu osiegnięcia jak najmocniejszego efektu.
Pierwsza dawka-450 mg około godziny 19. Druga-450 około godziny 20. Ostania-450 o 24.
Nie pamiętam tego co się działo w godzinach 21-24, ale biorąc pod uwage że około godziny 3-4 z niecałych 5 opakowań wszystkie były puste, moge jedynie domyślić sie że wziałem je w tym czasie, tak jak zamierzałem.
Poza amnesia miałem potworny ból głowy przez cały następny dzień.
Nic fajnego, takie dawki...ale z moją tolerancja dawki w okolciach 900 nic już mi nie robia... ;_;
kalafon pisze:Moja największa dawka to 1350mg. Islay, też masz tak, że nie masz już nic z magii i większe dawki powyżej 1000mg powodują już co najwyżej amnezje?
Zero CEV, zero OEV. "Mild visual phenomena". Ciało jest zdysocjowane, słuch jest wyostrzony, źrenice ogromne...ale w głowie nic sie nie dzieje.
Poddałem sie. DXM już na mnie nie działa.
islay pisze:Wasze dawki mnie przerażają......
...tym jakie są malutkie.
Ale śmiało, bij rekordy dalej - w końcu im więcej zjesz, tym większym kozakiem będziesz na forum dla ćpunów, co nie? :nuts:
islay pisze:kalafon pisze:Poddałem sie. DXM już na mnie nie działa.
tak, jestem ważącym 800kg blokiem betonu jak mi to zarzucano :D
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
k3o pisze:Spróbuj dorzucania. Podwójnego. Może pomoże..islay pisze:kalafon pisze:Poddałem sie. DXM już na mnie nie działa.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.