Cel osiągnięty - recka jest :P Pytanie tylko co z przedłużaniem :D
O ile nikomu nie zaszkodził przy tym to dla mnie taki sposób jest OK, choć samemu by mi się nie chciało tyle odwalać, są lepsze sposoby.
zrytyłeb pisze:Mam ten lek i muszę przyznać że mocno zwiększa libido,niweluje anhedonie,intensyfikuje poczucie przyjemności-tak jest u mnie.
Ja niestety się zawiodłem na całej linii i tak szczerze to nie wiem czy jakiekolwiek działanie mogę mu przypisać po mieisacu brania . Stan na codzień bez jakiejkolwiek poprawy, zero energii czy chęci zrobienia czegokolwiek,.senność, Samopoczucie pokroju depresji bez jakichkolwiek oznak poprawy. Już selegilina w pierwszychg dniach lepeij działała.
Ale 10 mg to nie duża dawka, więc ok.
Spróbuj najpierw większe dawki pronoranu, najpierw 2 razy większe, jak nic to 3 razy większe, ale nie więcej.
Innego dnia spróbuj wrzucić medikinet + 25 mg pronoranu.
Medikinetu możesz bez tolerki brać bezpiecznie do 30 mg na dobę, ale przy takich dawkach pronoran musisz brać w niższych.
Popróbuj, potestuj, daj znać.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.