Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / / 0
4Cl-PVP 1- (4-chlorofenylo)-2-(pirolidyn-1-ylo)pentan-1-on dichlorowodorek 1- (4-chlorofenylo)-2-(pirolidyn-1-ylo)pentan-1-on
CAS: N / A
Wzór: C15H20ClNO
Dokładna masa: 265,12
Masa cząsteczkowa: 265,78
Uważa się, że działa w podobny sposób co a-PVP, oddzialywujac jako inhibitor wychwytu zwrotnego noradrenaliny-dopaminy (NDRI)
Cytuje-No no, muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony! moim osobistym zdaniem - klepie mocniej niż oryginał, przerobiłem ponad pół gieta dzisiejszej nocy i efekty overdose dały mi się we znaki - pojawił się atak schizofrenii paranoidalnej, tzw. "predator mode", ale był - o dziwo! - do ogarnięcia, znaczy dużo lajtowiej to wyglądało, byłem w stanie się skupić nawet na innych rzeczach, niż dźwięki i zwidy - czasami się co prawda zawieszałem, ale wiedziałem, że to wszystko jest w mojej głowie i dałem radę nawet to ignorować, ale to jest bardzo subiektywne, bo badam te stany od dłuższego czasu więc być może to nie kwestia tego, tylko mojej wyuczonej psychiki ;)

Nie polecam sniffa... chyba że kogoś bardzo nie lubicie to mu posypcie niech sobie sniffnie ;) gryzie w nos jak Tyson ucho, na szczęście szybko przechodzi ale spływy są okropne :P

Co do vapo - ładnie się topi, ale bez tytoniu daje w gardło jak cholera, wydaje mi się że ktoś chyba niechcący wjebał odrobinę za dużo kwasu solnego przy zrzucaniu chlorowodorku.Aha, no i o 8 gdzieś udało mi się zasnąć, a może o 9? Nie pamiętam, ale dopiero drugi estazolam dał radę mi pomóc... pierwszy praktycznie nie zadziałał, no ale wygląda na to, że dokonałem konkretnego overdosa :P 15-20 mg powinno wystarczyć dla mniej doświadczonych psychonautów na wrzut, dla bardziej doświadczonych... cóż, powiedziałbym, że dawkowanie podobne do a-PVP. http://forum.dopalamy.com/topic/10521-4 ... ntry154086
Dodano strukturę - 30.03.2023 - 909
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 448 / 14 / 0
Jako stary alfowicz, po paru dniach z 3g hexenu sniff/vapo, dzisiaj poszło chloro. Smak, zapach, wiadomo czego się po chlorze spodziewać. Ale mimo, że chodzę na trybie "więcej się nie da", dojebał. Najpierw od razu, a potem po jakimś czasie mocne ciary. Więcej niebawem.
  • 2428 / 90 / 0
Czyli jak to rozumieć? Jest ok czy kolejny nie wypał jak PV-8 którego vapo poza kurewny roztelepaniem i ciongłom ochotom na dopalenie nie daje , jedynie kurewskie niedoćpanie ? czy może wkońcu cos co może zastąpić alfe?
Rozumiem ze sniffem jebłes też ? napisz cos więcej nt smaku i bólu przy sniffie ? podobnie do 3/4-CMC jest ? czy jeszcze gorzej ?

Daj znac jak najszybciej jak to wypada bo tamtego debila z dopedalamy to nima co traktować na poważnie po tym jak przeczytałem początek jego posta ze ta chloro alfa jest mocniejsza od normalnej alfy lol . i wolgle to czy on jest jebniety ? najpierw kurwa pisze posta ze smak i zapach alfi i ze dym nie gryzie a kurwa w drugim poscie pierdoli ze dym gryzący fchuj i boli jak skurwesyn lol no ja pierdole niech sie kurwa zdecyduje koles..

Aaa w jakiej postaci masz ten sort ? Puder czy może jest juz jakiś kryształ ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 29 / 0
Myślę że to jest podobne do apvp bo dałem ziomkami 1g. Dostałem sampla do zamówienia. Do wódki podobno dobre bo dziś dopiero się odezwał że żyje i że mocne w chuj. Sypal po 40/60mg. Nos ma rozjebany ale mówi że przy alko to mu nie przeszkadzało. Jak wytrzezwieje to dowiem się więcej i napiszę. Bo z najebanym się nie dogadam...
rchiro the best
  • 98 / 1 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Cnajpierw kurwa pisze posta ze smak i zapach alfi i ze dym nie gryzie a kurwa w drugim poscie pierdoli ze dym gryzący fchuj i boli jak skurwesyn lol no ja pierdole niech sie kurwa zdecyduje koles..
Bo on najpierw mieszał to z tyteksem w lufie, a potem waporyzował na czysto. Do końca nie ogarniam tej logiki, ale najwyraźniej robi to jakąś różnicę. W sumie IPH też na czysto nie daję rady wapować, a w skręconym szlugu spalę.

Bigos, mam nadzieję że jak najszybciej będziesz miał to w łapach, bo chętnie usłyszę twoją recenzję. Generalnie jakąkolwiek recenzję nt. waporyzacji tego, zwłaszcza znośności dymu, bo nie lubię mieszać z tytoniem.. Jakoś tak bardziej zaśmierdza kible %-D

@drpepper, a ty osobiście nie próbowałeś?
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 448 / 14 / 0
No więc... Podtrzymuje hipotezę, że może nawet jest mocniejsza od matki oryginału, albo chociaż zbliżona, gdy opisuje wapo. W kwestii sniffu, nie miałem możliwości ocenić, bo byłem po 3g hexa. JEDNAKŻE mówimy tu o tych samych dawkach, które w przypadku chloru... są brakiem instynktu samozachowawczego. Wapo bezpośrednio jest trudne o tyle, ze naciąga na wymioty,gryzie, boli i ogólnie czujesz się struty na samym wejściu (tak jest już po pierwszym buchu). Od razu zaznaczam, że 3cmc i 4cmc nie próbowałem. Z tytexem zapewne znosne, więc sprawdzę. Nie polecam w domu, smród może siedzieć bardzo długo. Sniff ustawia tryb "wszędzie czuję tylko chlor" i oczywiście kreska wyciska zły. Sort w suchym pudrze. Z zapachem i smakiem alfy nie ma to nic wspólnego. Czuć jedno - cholernie dużo chloru.
  • 43 / 2 / 0
Dostałem tą substancję jako gratis do zamówienia. Stymulantów ogólnie rzecz biorąc nie lubię zbytnio, ot czasem jak mam za dużo do zrobienia a za mało czasu. alfy nigdy nie próbowałem, ale postanowiłem spróbować tej substancji. Na pierwszy raz poszło 20 mg oralnie, po około 10-15 minutach wystąpiły pierwsze efekty, co ciekawe nie doświadczyłem stymulacji, tylko taki dziwny nieogar i niechęć do robienia czegokolwiek (coś jak reakcja paradoksalna na pewne związki). Kilka dni później postanowiłem dać tej substancji drugą szansę i poszło 30mg również per oral. Tym razem wystąpiła nienachalna stymulacja dająca energię do działania oraz lekka poprawa humoru. Porównując z metkatem, którego raz na ruski rok sobie przyrządzę to ta substancja wypada blado. Po kocie czuję ogromną energię zdolną przenosić góry oraz dziką satysfakcję z każdej podjętej czynności. Próbowałem również waporyzować, ale odradzam (przynajmniej w postaci chlorowodorku), dym jest strasznie żrący i dostałem ataku astmy oskrzelowej (która notabene nie męczyła mnie już od przynajmniej roku, mimo że regularnie pale fajki). Podsumowując substancja jest fajna jako nienachalny stymulant, orzeźwia i rozjaśnia umysł. Da się również efektywnie uczyć będąc pod wpływem. Może i tkwi w niej jakiś większy potencjał, ale pewnie przy dawkach, które powodują wiele efektów ubocznych...
Skoro tak niewiele już pozostało
Wyruszmy ścieżką zatracenia
Wejdźmy głębiej i głębiej
A gdy ciemność zamknie się nad nad naszymi głowami
Zdamy sobie sprawe że nie ma już nas
Zostało tylko zatracenie...
  • 566 / 29 / 0
Nie latam na hardcorowych stymulantach. Wole lekkie eyforyki niz wypierdol w kosmos. alfa zmieszana z nebem dała mi taki kosmos na pare dni że zrezygnowałem z takim hardcorem %-D
rchiro the best
  • 488 / 60 / 0
Ktoś napisze konkretnie jak to działa i jak ma sie do apvp? Sniff mnie intetesuje
  • 448 / 14 / 0
Konkretnie to ciężko ustalić. Przetestowałem ponownie, ale bez towarzystwa innych rzeczy i ciężko powiedzieć, czy są jakieś efekty poza nachlorowaniem organizmu. Wapo dla tych, którzy chcą wypluć płuca i podrażnić organizmy w całym otoczeniu (broń chemiczny boże w mieszkaniu). Po oralu poczułem się struty chlorem. Póki co na razie nie ma - tym lepiej dla ludzi. Jest hipoteza, że to od 4f-pvp wiele nie odbiega, ale potwierdzę za parę dni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.