Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
nowicjuszreal2 pisze:
były już pytania w sprawie mieszania mefa z krajówką. Mam pytanie odnośnie tego chciałbym zmieszać 0,3 mefa z 0,5 fetki i chce uzyskać efekt gdzie wyglądałoby że jest to jakąś dobra feta która daje wystrzał i potem jak skonczy sie moc mefa, feta dlaej bedzie działać. Jak myslicie dostane porządany efekt że będzie to wyglądać na mega dobrą fetke??
Waliłem po pół tego i tego, najpierw fet i po 20 minutach mef i powiem, że nie wystrzela (przynajmniej mnie) bardziej niż sama mef ale wydawało mi się jakby dłużej bomba się trzymała ;) Ogólnie było spoko
Done:
THC ✓ Amfetamina ✓ Mefedron ✓ MDMA ✓ Alkohol ✓ Kodeina ✓ Nikotyna ✓ Metafedron ✓ LSD ✓ Bufedron ✓ 25x-NBOMe

Not yet, but will:
Benzydamina ♦ Metamfetamina ♦ Kokaina ♦ 4-Aco-DMT

Never Ever:
Heroina Χ Morfina Χ Crack
  • 1857 / 66 / 80
^Od tego miksu ludzie umierali.
  • 41 / 1 / 0
mefedron z fetą to zły mix ? i czy może się to źle skończyć?
  • 14 / / 0
Jak wygląda sprawa miksu mef + kodeina/ DXM/ benzydamina ew. + mj?
  • 1 / / 0
Jaki miks bylby najbardziej bezpieczy zeby wzmocnic i wydluzyc euforie ???
  • 1857 / 66 / 80
@realreal
Tak to bardzo niebezpieczny miks który łatwo może sie skonczyć zespołem serotoninowym i nawet śmiercią.
  • 45 / / 0
mef 0,5+MDMA 0,3+mj+1 piwko
bardzo pozytywnie wspominam ten miks, przez cala noc czulem wspolna wiez z grupa, potrafilem nienajgorzej freestylowac i muzyke tez odczuwalem zajebiscie. W dodatku na drugi dzien przyjemny afterglow.
  • 4 / / 0
Witam wszystkich jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was ma może podobny problem i chciałbym posłuchać opini co z tym dalej robić bo jest bardzo to męczące i wyniszczajace psychicznie nie spominajac o tym co już straciłem.A więc sytuacja miewala się tak raz na tydzień,dwa, taki system się wypracował Że całkowicie nie myslac wypijalem więcej alkoholu wtedy wchodził mef musiał koniecznie być po określonej ilość alkoholu a
po mef hazard koniecznie i wiadomo pograzeni e się.dochodzenie w ciężkiej depresji do siebie mówiąc to ostatni raz.Wydaje się że idzie się dobrą drogą a tu któregoś dnia całkowicie nie planowane ta sama sytuacja brak wgl kontroli myślenia jak z automatu i to się powtarza i powtarza że brak sił..
  • 421 / 21 / 0
Dziwne to jest co mówisz, przecież to ty panujesz nad twoimi myślami i pragnieniami, jeżeli jest aż tak ciężko to w dzień w którym nie masz tego kryzysu po prostu wyrzuć mef, może poczujesz jakaś ulge. Postaraj się też o wizyte u psychiatry, jeżeli ta sytuacja Ci przeszkadza, to warto wspomóc się lekami. Trzymam kciuki
  • 4 / / 0
Wspomoge się lekami sam może narazie i zobaczymy co wyjdzie 1,5 roku temu byłem u psechoterapelty na 2 wizytych i koniecznie mówiła o ośrodku zamkniętym jak to samo powiedziałem co na pisałem tu,pomyślałem że wyolbrzymia a i tak nie było by takiej możliwości żebym poszedł.Myślę o depresanum
.może pomoże plus witaminy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.