Potwierdzam, w jakimś suplemencie jeszcze z melatoniną świetnie spałem. i jakiś wyczilowany byłem z rana (subtelnie, więc połowa tego forum nie odczuje :D)
W jakiej dawce ta neoazarina działa z podobną mocą jak benzo? Oraz jaki potencjał do wjebania w porównaniu do benzo.
Dodam, że benzo również (przynajmniej w moim przypadku) nie działa przeciwlękowo, tylko usuwa skutki lęku, nie wpadam w panikę czy stres.
Co do wysiłku (bieganie np.) to odradzam przed snem, potem organizm musi się uspokoić i ciężko zasnąć. Warto zapewnić maksymalną możliwie ciemność i ciszę w pokoju, nic nie jeść ani nie pić na 3h przed snem, ewentualnie bardzo cicho dźwięki usypiające czasem puszczam. No i jak ktoś nie jest ćpunem biorącym w ciągach czy też nie ma choroby, to naturalne zioła i suplementy pomogą bez problemu moim zdaniem. Polecam też autohipnozę czy też jakieś techniki medytacyjne - u mnie się dosyć sprawdza.
Widział to ktoś? Niby można zamówić próbki leków, ale... należy podać nazwę firmy i nie wiem, czy fikcyjna nazwa przejdzie.
Post raczej w złym temacie umieszczam. W razie czego proszę przenieść.
0Sh14sH pisze:Dodam, że benzo również (przynajmniej w moim przypadku) nie działa przeciwlękowo, tylko usuwa skutki lęku, nie wpadam w panikę czy stres.
A tak w temacie: przy brakach diazepamu w apteczce awaryjnej (ładunek przejęli Koreańczycy - jak widać też lubią się naćpać) i zjechaniu z 3x dziennie 5mg do 1x dziennie 5mg ratowałem się.. kaptoprylem podjęzykowo w dawkach 2x dziennie po 25mg. Luzowało paranoje odstawienne, trochę rozluźniało mięśnie i człek jakiś taki normalniejszy był, mimo nienormalnego organizmu ;] A doraźnie na sen świetnie działa na mnie L-dopa/karbidopa w dawce 400/100 (miligramów, nie tabletek :nuts:), efektem ubocznym i bardzo pożądanym są cholernie wyraźne sny, ich 'moc' określiłbym jako 80% siły lamotryginy na tym polu, czyli wysoka półka.
Jeśli chodzi o leki / dragi:
- Alko / benzo / Z-drugs / GBL - wszystko odpada, jestem niepijącym alkoholikiem, nie mogę przyjmować nic z alkoholem i nic co działa na GABA (wrócę do punktu wyjścia). GBL nie próbowałem i tym bardziej nie chcę. Z-drugs przy mojej tolerce kończy się w skrajnych wypadkach 3h halucynacji / śnieniem na jawie lub reakcją paradoksalną. Raz rano zjadłem kilka zolpidemów i jechałem do pracy autem widząc podwójnie - w chuj niemądre, na szczęście mam elastyczny czas pracy i tego dnia mogłem iść na 5 rano - ulice były prawie puste.
- Hydroksyzyna - brałem, ale z jakiegoś powodu nawet po 8-9h śnie czułem się trochę otumaniony, czego nie miałem nawet po sporych (adekwatnie do tolerki) dawkach benzo. Wolałbym uniknąć tego chyba że nie będę miał wyjścia.
- Mianseryna - SSRI które na początku działa nasennie. Problem taki sam jak z hydroksyzyną tylko kilkukronie bardziej nasilony.
Jakieś jeszcze pomysły?
Trazodon to również SSRI, wolałbym więc go nie brać. Chociaż ten efekt viagro-podobny to nawet ciekawa opcja
Odświeżam relatywnie stary post, ponieważ napisano w nim moim zdaniem dużo mądrego.
0Sh14sH pisze:@upPotwierdzam, w jakimś suplemencie jeszcze z melatoniną świetnie spałem. i jakiś wyczilowany byłem z rana (subtelnie, więc połowa tego forum nie odczuje :D)
Najbardziej opłacalne są tabletki amerykańskiego producenta supli Puritan's Pride - za 100 razy 10mg wychodzi na allegro około 28 złotych, także wszystkie apteczne nie mają startu. Zresztą wiecie, jakie jest FDA w Stanach - te suple są produkowane przy standardach jakie obowiązują dla leków.
0Sh14sH pisze:W jakiej dawce ta neoazarina działa z podobną mocą jak benzo? Oraz jaki potencjał do wjebania w porównaniu do benzo.
0Sh14sH pisze:Co do wysiłku (bieganie np.) to odradzam przed snem, potem organizm musi się uspokoić i ciężko zasnąć. Warto zapewnić maksymalną możliwie ciemność i ciszę w pokoju, nic nie jeść ani nie pić na 3h przed snem, ewentualnie bardzo cicho dźwięki usypiające czasem puszczam.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
2. Karbamazepina, dla mnie 600mg+.
3. Duuuuużo melisy.
4. Thiocodin (czyli kodeina) ;-)
5. APAP Noc/Aviomarin jak ktoś wcześniej nie brał.
scalono - Reisende
Proszę moda o scalenie, lub wsadzenie to do jakiegoś tematu, gdzie ludzie myślą o naćpaniu się lekami neuroleptycznymi, bo to bardzo ważne!
Napisałem 600mg+, proszę to ZIGNOROWAĆ i pozostać przy dawkach 400mg max. Karbamazepina w wyższych dawkach może nie upośledza myślenia mocno (przynajmniej u mnie), ale nie jest możliwe u mnie chodzenie i patrzenie po jej załadowaniu. Ten stan narasta i trwa dłużej wraz z dawką, np po wczorajszym 1200mg do teraz kręci mi się w głowie tak, że nie mogę się normalnie podpisać, ale mogę chodzić normalnie jak obniżę głowę i patrzę jakby w górę (w ten sam sposób piszę tego posta). Także owszem, karbamazepiną można się naćpać i sny po niej są FANTASTYCZNE, ale nie jest to warte bycia upośledzonym od czasu załadowania do większ0ści trwania fazy, którą należy spędzić w łóżku (przy najmocniejszym działaniu będziesz się wypierdalał non-stop, można się na serio zabić). Proste rzeczy, jak załatwienie spraw na mieście, to wyzwanie warte milion złotych :-D No i kurwa, lepiej żebyście byli sami do wieczora, bo starzy na bank wezwą karetkę, jak zobaczą, że nie jesteś w stanie zrobić nic, a położenie się do łóżka to wysiłek warty Herkulesa. :old:
Co zastosować na stany, ataki paniki dotyczącej szczególnie ataku serca. Potworne panika, poty, bladosc I uczucie nadchodzącego ataku.
Najchętniej naturalne środki. Aktualnie używam gaba z tryptofanem, melisa, lawenda I herbatki antystresowe I uspokajające. Jako ostatecznośc mam przy sobie neurol i alprazolam. Ale wolałbym uniknąć.
Uprawiam sportu dużo, suplementuje wit. C, d3, kompleks B, niacyne, k2mk7, magnez,wit.E. A mimo to się w głowie coś czasem ryje.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/4/444c1b56-fca2-4ef8-94eb-2002f335ec78/obraz_2023-04-16_091350770.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250511%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250511T185502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=78f9a12dca0d005be6feaa87f70746eed4b8b63d36caca91866c7568de70db30)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.