4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ile paczek przerobiliście?
0-30
29
40%
31-80
13
18%
81-140
7
10%
141-więcej
23
32%

Liczba głosów: 72

ODPOWIEDZ
  • 151 / 1 / 0
okolo 500
  • 181 / 4 / 0
od wrzesnia okolo 70 paczek, ostatnio 3 paczki naraz
  • 50 / 6 / 0
2 miechy jadę na kotku, zaczynało się niewinnie od 1 paczki na tydzień, czasem 2, ale teraz to już 4 tydzień jadę tak że min.2 dni po 1,5 albo 2 paki, a w tym poszło już 5. Tolerka masakrycznie sie zwiększa, ostatnio sprawdzałem stan konta i w 1,5 miecha rozjebalem na Acatar i inne potrzebne rzeczy jak KMnO4 i strzykawki ponad 300 zł, co przy moim braku dochodów bardzo dotknęło. Przerobiłem już ze 30 pare paczek, a przy 2 oralnie robionych porzadnie, wchodzi euforia, czasem zajebista czasem słaba, ale np. jedna paka już wgl. nie klepie. Ogólnie kotek to drogi interes.
Uwaga! Użytkownik Kurwiran nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Myślę że 70% sprzedanych w moim mieście to lekko ja zakupiłem
  • 803 / 40 / 0
Kurwiran pisze:
kotek to drogi interes.
otóż to, no mówię Ci dziś na składniki jednej paczki blisko 30zł wydałem (acatar, mangan, 3 pompki dziesiątki i tyleż kolek 0,5)
druga to mniej więcej połowa tej kwoty, ale jednak
a popłynąć można, że och - kiedyś tak w długi wpadłem
nie ma co z kicią trzeba uważać, bo ów bieda-keton kosztuje wcale niemało :finger:
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 10 / 2 / 0
35 dokladnie borobilem z 10 paczek 3 razy, jakos szkoda mi bylo czasu na mala ilosc
  • 1709 / 11 / 0
Muszę się pochwalić, że w tym miesiącu poszły tylko 3 paczki ! Tylko problem w tym, że wszystkie 3 poszły dzisiaj %-D
Szczerze to całościowo (i jeszcze do tego dokładnie wymagają w temacie !) od pierwszego kontaktu z tym parkinsonowskim kotem ;] to przecież nie da się wyliczyć no bo któż by to mierzył sobie? metadonu to bym wiedział ile wypiłem od początku do teraz bo zapisują każdy cent <- i tu podsunąłem sobie ciekawy pomysł ;-)
  • 5776 / 1184 / 43
W tym miesiącu dwie na trzech. Tylko jak z Doktorkiem się spotkam.
Nie kupuję nadmanganianu dla siebie, żeby w domu nie kocić. Ale jak widzę to żółtawe gówno, nie potrafię odmówić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3446 / 716 / 9
Od czasu kiedy mi pokazałeś jak się koci, czyli od lutego br pękło u mnie już lekkim chujem ze sto pak. No może nie ale napewno jestem w przedziale 31-80. Aj ten kociamber.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3523 / 51 / 0
Napierdalałem średnio 10 paczek tygodniowo przez 7 lat,ale za chuja nie chce mi się teraz liczyć ile tego było.Dobrze,że nie dostałem parkinsona hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.