Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 40 / 13 / 0
Słyszał ktoś o takim holenderskim cudzie?
ImageUploadedByTapatalk1447182855.507685.jpg
I jeszcze czerwone audi i żółte K2? :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tylko zmieniają się kolory
zielony żółty & czerwony
  • 137 / 9 / 0
Różowe (czerwone?) okrągłe Chanel - powrót do klasyki :)
  • 2 / / 0
Ktoś Coś o nich wie ?? :-)
Na odwrocie 199.9mg . Prawda ??
Nazwa: Goldy
Kolor: Różowe
Kształt: Sztabka / prostokąt
Logo: Gold
Gdzie kupione: Kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: Listopad

[ external image ]
  • 30 / 1 / 0
Nazwa: Smerfy
Kolor: Niebieskie
Kształt: Jak głowa papa smerfa :-D
Logo: Papa smerf
Gdzie kupione: kuj-pom bydzia raczej
Sposób przyjęcia: doustnie, raz sniff (odradzam)
Opis działania: kolory rozmyte, baaanan, eufka i lekki brak sił do poruszania się :D
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: nie wiem jak 1 robi ale po 2 chodziłem jak bocian :-D a i definitywnie odradzam sniffa.
[ external image ]
"Wszędzie jest pięknie"
a Umarli potrafią tańczyć.
  • 50 / / 0
makaveli - MDMA pewnie
Uwaga! Użytkownik kusak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Co do tych moich goldów zdecydowanie polecam :P Jest pięknie :D Właśnie dorzuciłem połóweczkę :-) Uciekam do ziomka :P @umarły ile za szt dajesz ?? :D Papa smerf właśnie na mnie czeka :P Hehe :D
  • 137 / 9 / 0
Czerwone/Niebieskie okrągłe mitsubishi ktoś coś?
  • 30 / 1 / 0
@Makaveli94
18
"Wszędzie jest pięknie"
a Umarli potrafią tańczyć.
  • 5 / / 0
To mnie teraz zmartwiliście tymi chupa chupsami.

Pierwszy raz styczność z ecstasy/MDMA, zarzucane wcześniej przez kilka osób i wszystko było dobrze, niektórzy po 2-3 sztuki w ciągu nocy, nieliczni 4-5, ale nadal żyją.

Nazwa: Chupa Chups
Kolor: Jasny fiolet/ciemny róż
Kształt: Okrągły z 8 wypustkami, z tyłu linia do przedzielenia.
Logo: Chupa Chups
Gdzie kupione: Wielkopolska
Kiedy kupione: Listopad 2015
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: 1 sztuka - Euforia, empatia, "miękkie" nogi - strasznie przyjemny efekt który nie do końca wiem jak opisać. Zupełnie inaczej, lepiej odbierałem muzykę. Źrenice powiększone o co najmniej 80%, zwiększona potliwość co najbardziej odczuwałem na dłoniach. Wjazd po około 40 minutach, trzymało jakieś 3,5-4h od wejścia.
Ocena działania: Ciężko porównywać z racji że to moja pierwsza styczność ze stymulantami, a co dopiero rzekomym MDMA, ale samo doświadczenie oceniam strasznie pozytywnie. 8/10

Ogólnie krążki wyglądały jak z tego reportu, niestety zdjęcia nie zrobiłem, ale będę miał okazję w najbliższy weekend więc edytuje post. http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=33938
  • 2 / / 0
Żółte prostokątne snapchaty (trójmiasto) - raporty mowią o kozackich dropach ale tutaj lataja jakies podróby i nie stało to koło MDMA.
Miał ktoś z tym styczność i mógłby powiedzieć co tam siedzi?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.