Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Witam. Ostatnio znalazlem w domu 2 listki tramalu. Niestety jest on juz stary i na 100% przeterminowany. Nie wiem tylko o ile. Z boku listka znalazlem wytloczone cyfry: 20895 i troche bardziej na lewo cyfry: 0800.

Czy taki przeterminowany lek mozna sporzyc, bez efektow ubocznych?
Na poczatek chcialem wziasc 100-150mg popijajac piwkiem.

Dodam ze mam 170 cm i waze 54 kg ;)
Uwaga! Użytkownik neither nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Nie.
Po przeterminowanym tramalu ma się dziwne zjazdy.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Jesli nie dlugo przeterminowany to ja bym zjadl ;-) . Ale ja to ja, wszystko zjem, nawet bardzo przeterminowany pewnie bym oszamal :-D . Po przeterminowanym (niedlugo) tramsie na nastepny dzien moze cie co najwyzej leb bardziej bolec. Pamietaj: jesz na wlasna odpowiedzialnosc jesli w ogole.
  • 200 / 7 / 0
Konsumowałem przeterminowany tramadol w postaci tabletek,kapsułek,kropli oraz ampułek. I zawsze czapił.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Czoob »
.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008 przez Czoob, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrowienia z centrum dowodzenia wszechświatem.
  • 42 / / 0
Ale przekręcić się od przeterminowanego tramadolu nie można ? Bo ja ostatnio znalazłam w domu opakowanie Tramalu, którego data ważności skończyła się 10.2006. Mam tego w sumie 950 mg, kapsułki są po 50 mg i brakuje tylko jednej :-) Szkoda by było żeby się zmarnował :cool: Czyli mogę szamać bez obaw ? :-p
Uwaga! Użytkownik Justyna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
[quote="Justyna"]
Ale przekręcić się od przeterminowanego tramadolu nie można ? Bo ja ostatnio znalazłam w domu opakowanie Tramalu, którego data ważności skończyła się 10.2006. Mam tego w sumie 950 mg, kapsułki są po 50 mg i brakuje tylko jednej ]

szamaj smialo. tylko uwazaj z dawkami jezeli uzywasz tego po raz 1, 200 to max. co najwyzej moze Cie troche leb bolec day after, ale ryzyko jest male. dobrego tripa :)
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Przeterminowany działa, ale jak zjesz dużo to na następny dzień będziesz miała kurewski zjazd - ból głowy, ból brzucha, nudności. Nie wiem czemu tak się dzieje, ale pytałem się jeszcze paru osób i po przeterminowanym miały to samo co ja.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Po przeterminowanym tramsie na nastepny dzien rzeczywiscie leb bardzo napierdala (bralem tylko 2 razy przeterminowany, ale zjazd nieprzyjemny). Jesli nie bralas nigdy tramsa, to wrzuc na poczatek 1-2 kapsulki, za dwa dni np. 2-3 kapsulki i znowu za dwa-trzy dni np. 3-4 kapsulki. Dla dziewczyny (nie wiemy ile wazysz, ale podejrzewam, ze nie wiecej niz 60 kg, cos mi swita, ze pisalas gdzies, ze wazysz 45 czy 55 kg, czy jakos w tej granicy) ale dawka 200 mg to za duzo. I nie martw sie, ze masz tylko 19 kapsow (na proby zuzyjesz wedlug mojego przepisu 6-9 kapsow, czyli 10-13 zostaje ci juz na normalne fazki). Potem sobie zalatwisz. Idziesz do internisty, pokazujesz mu pudelko i mowisz, ze bierzesz to na silne bole miesiaczkowe np. (chociaz lepiej cos innego wymyslic, bo miesiaczka tylko raz w miesiacu jest ;-) , np. bol kregoslupa czy silne bole glowy, i ze dostalas lek od neurologa, a na ketonal jestes uczulona ). Lepiej sprobuj takiego dawkowania jak napisalem, jesli w ogole. I pamietaj, ze robisz to na wlasna odpowiedzialnosc.
  • 180 / 3 / 0
Właśnie lyknąlem ok. 1ml przeterminowanego o 2 lata i 1 miesiąc Tramalu. To moje pierwsze spotkanie z tym specyfikiem, więc zaczynam bardzo delikatnie... Trochę się jednak obawiam, bo jestem na leku przeciwbólowym wszystko mnie bolało i głowa napiepszała. Oby te dwa leki nie przeszkodziły sobie wzajemnie w działaniu :)
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.