Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest najelepiej nadaje się na podkład?/Czego najczęściej używasz jako podkład?
marshmallow (prawoślaz lekarski)
26
18%
damiana
9
6%
mullein (dziewanna drobnokwiatowa)
4
3%
coltsfoot (podbiał pospolity)
14
10%
szałwia lekarska
10
7%
mięta pieprzowa
9
6%
tytoń
17
12%
konopie
12
8%
fake hash
9
6%
inne roślinki
5
4%
nie robię maczanek, wapuje proch
27
19%

Liczba głosów: 142

ODPOWIEDZ
  • 981 / 122 / 0
Najlepszy to chyba po prostu zakupienie odpowiedniego podkładu, np konopii przemysłowych:)
  • 1 / / 0
a ja chciałem się zapytać czy ktoś używał olejku konopnego i ma jakąś opinie na ten temat. opłaca się czy nie ? i jakbym chciał użyć tego olejku to wlewam go do rozpuszczalnika czy dopiero po wyschnięciu podkładu ?
  • 129 / 2 / 0
podkład jeżeli # będzie wtedy jak plastelina gumowy ciągnący nie polecam ;-) zaś w normalnym podkładzie zobaczysz nie idzie tego palić
  • 16 / / 0
najlepszy tytoń, bezprzypałowy. z zielonymi podkładami może być różnie
  • 90 / 5 / 0
Zawsze szałwia lekarska. Uwielbiam ten kwaskowaty posmak :3
  • 3453 / 724 / 9
Podbiał to chujowy podkład. Źle się pali, jakoś tak krzywo w lufce. Tak że pójdzie bokiem i jest przewiew. Nadaje się chyba tylko dobrze do wiadra. Przemawia za nim tylko jego dostępność. Trzebą będzie zamówic marshmallow.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3955 / 147 / 0
ostatnia maczana robiona na wlasnorecznie zrywanych i suszonych lisciach malin, polecam.
niedojebanie genetyczne
  • 17 / / 0
konopia wł. + liście maliny + koniczyna czerwona pychota polecam ;-)
  • 1 / / 0
Ja polecam damiane i marshmallow w stosunku 1:2, najlepsze:)
  • 12 / 1 / 0
ja robiłem podkład z herbaty
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.