Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 85 / 2 / 0
W jaki sposób dostęp do internetu przyczynił się w waszym przypadku do zaczęcia ćpania ?
Ja np. gdybym ok 7 lat temu nie wszedł na H, pewnie do dzisiaj bym nie wiedział co to jest DXM, tramal i nie zacząłbym ich brać. Przez internet poznałem też wielu ćpunów którzy wtajemniczyli mnie w tajemne kręgi lekoćpaczy.

Znacie kogoś z tego forum w realu ? Tzn. nie jakichś waszych znajomych którym powiedzieliście o istnieniu H, tylko obce osoby.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007 przez wolfi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Poznałem z Hypcia Rastucha i Leśnika, sory panowie za psucie kapy na benzie :) mam nadzieje na wybaczenie hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 261 / 16 / 0
Hypek wywarł ogromny wpływ na mój mózg. Ćpałam wcześniej, ale bardziej tradycyjne rzeczy. Przez internet wkręciłam się w leki przede wszystkim. No i nie wiem, czy waliła bym IV, gdybym miała mniej kontaktu z ćpunami. A kontakt mam właśnie dzięki forum, z czego się cieszę bo ludzie ci są w pizdeczkę raczej. Wymieniać mi się na razie nie chce, bo jest tego z kilkanaście sztuk.
Oj, misiaczki, ćpanie stało się takie powszednie przez narzędzie szatana, jakim jest internet, oj oj.
810 stawek dziennych za to!
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Ja mam tak jak usery wyzej :D tez cpalem tradycyjne rzeczy i tabletki uspokajajace mej starej, ale to bylo nic :)
dopiero jak trafilem na H to nowe rzeczy poznalem. Ludzi tez w realu jedna dziewczyne, opiatooofke :) z krk, ksywki na forum nieznam. Wolfiego prawie ze ;D Ogolnie pozytywnie H i caly internet zdzialaly.
ChÓj!
  • 381 / 6 / 0
Ja zaczynałam cpać nie wiedząc o istanieniu hypcia, raczej był to spontan, zawsze chcialam spróbowac i tyle. Oczywiście zanim spróbowałam dowiedziałam się czegoś na temat draga, ale nie był to Internet. Na hypcia trafiłam mając już za sobą mało przyjemną ponad półroczną przygodę z fetą. A teraz tylko czytam i korzystam z wiedzy bardziej doswiadczonych cpunów :-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
Internet nie miał żadnego wpływu na moje ćpanie,gdy cpałam nie korzystałam w ogóle z netu,jak juz to czasem i nie po to by szukac forum dla narkusów lub tez różnych subst.ale w innych celach.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Tu się dowiedziałem o całej masie leków którymi można się narkotyzować. A trafiłem tu z ciekawości, czytając o marysi.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Spróbowałbyś ? A skąd byś wiedział które leki mają działanie psychoaktywny, gdyby nie internet ?!
Uwaga! Użytkownik wolfi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
od matki.
Karlos pisze:
Tu się dowiedziałem o całej masie leków którymi można się narkotyzować. A trafiłem tu z ciekawości, czytając o marysi.
No tak, od marichuany zawsze się zaczyna, od skręta jednego. A potem już tylko dworzec. A na dworcu nie ma internetu.
810 stawek dziennych za to!
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: wolfi »
Zawsze pozostają kafejki internetowe.
Ale który ćpun z dworca by wydał na to aż 2 zł ?!
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...