Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
2015 paź 11, 15:06 / scalono
Dreszcze po ciele przechodzą ale nadal się trzymam od 10 miechów non stop od ćwiartki na dzień półtora aż w końcu dwie dziennie nawet niewiedzialem kiedy i stalo sie . Wjebka ostra . Pierwszy mój detox domowy na sucho .
2015 paź 12, 06:25 / scalono
Lipa wyszła. Złamałem się wczoraj i kilka przejazdów poszło wieczorem . Trzy dni stracone a mogło być tak dobrze . Jest 7:00 a ja już myślę. Kurrr co za dno . W sumie jak dobrze pomyśleć to moje pierwsze razy z h były z 13lat temu ale to były wyskoki jednorazowe dopiero 3ata temu znowu spróbowałem .dwa trzy razy i 2miechy odpoczynku i znów trzy cztery i dwa miechy spokoju . Dopiero od poczatku tego roku popłynąłem ostro i tak zostalo do teraz . W sumie to całe szczęście że te 12-13lat temu nie wpadłem. Za to teraz nadrabiam
Ja dopiero półtora roku bez hery, tak bym chciała jeszcze chociaż kilka lat pociągnąć, bo że do końca życia, to się raczej nie łudzę... :(
No more makowiec.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.