Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 8 / 0
Re: AL-LAD
Nieprzeczytany post autor: rroman »
jeśli mowa o tych oryginalnych blotterach z napisem AL-LAD to jeden karton dał mi trzeci poziom doświadczenia psychodelicznego, więc myślę, że idealnie jak na pierwszy raz
  • 113 / 2 / 0
Re: AL-LAD
Nieprzeczytany post autor: gruby06 »
Samo lsd brałem z 5 razy w dawkach 100-330ug i zawsze było przyjemnie. Ostatnio zrobiłem mix 220ug lsd i 150ug al-lad od cut. I nie polecam. Nie miałem bad-tripa ale byłem strasznie poddenerwowany i roztrzesiony a jednocześnie nie było ciekawie(jak na tę dawkę) wizualnie. Na koniec brak tego lekkiego, przyjemnego afterglow jaki ma miejsce po samym lsd.
Samego al-lada nie próbowałem ale do takiego mixu się nie nadaje

źródła - scr
  • 581 / 91 / 6
@up Po jednym razie to stwierdzasz? Sam kwas NIGDY nie wszedł ci gorzej? Ani troszeczkę? Albo sam AL-LAD? Bad trip czy ogólnie trip mniej radosny (toteż dający i słabszy afterglow w moim przypadku) to NIE* wina substancji czy mixu, a settingu.
*No ok, czasem w jakimś stopniu na pewno tak, ale żeby to stwierdzić musiałbyś wdupić to kilka razy.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 113 / 2 / 0
Po LSD było świetnie lub dobrze. Po tym miksie było strasznie nerwowo i kiepsko wizualnie(gorzej niż po mniejszych dawkach takiego samego LSD). Afterglow to była czysta stymulacja i ostatnie oevy a zawsze miałem taką wewnętrzną rozmowę z samym sobą.
Napisałem, że samego al-lada nie próbowałem ale skoro sprawił na mnie tak złe wrażenie podczas jednego tripa to nie zamierzam próbować ani go samego ani w mixach.
Możliwe, że na kogoś lepiej zadziała. Mi się nie spodobało dlatego nie polecam i nie będę robił kolejnych badań.
To na pewno nie wina S&S. Biorę rzadko a zawsze mam wszystko tak ogarnięte, żeby mieć te 1.5 dnia bez obowiązków czy zmartwień.
  • 1653 / 298 / 0
Twoja strata jak nie chcesz AL-LADa samego spróbować. Jest o wiele bardziej euforyczny niż kwas imo i fantastycznie się spędza czas z muzyką i myślami. Ta nerwowość pojawia się przy zbyt dużej dawce samego ALa, ale nie zdziwiłbym się, gdyby w mieszance z LSD też się to pojawiało.

Polecam w mixie z makiem albo kodeiną %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 46 / / 0
Ja planuje niedługo 2 kartony + na peaku 200 mg MDAI. Jako, że ostatnio 1 karton dał AL-LAD dał mi sporą euforię, mam nadzieję że teraz rozpłynę się ze szczęścia :)
  • 129 / 34 / 0
Siema kupiłem al lada od czarnych jakoś tydzień przed wyprzedażą. W końcu znalazł się odpowiedni czas aby stestować drugi lizegamid w życiu wrzucam pod dziąsło 1 i 3/4 kartona tam się cały wchłonął (co mogło być błedem że nie zadziałał) leciutkie psychodeliczne efekty jak po kartonie 25c na trzy osoby nawet słabiej. Leży samotnie w ciemnej szafce od kiedy je mam. Mam nadzieję że przez dziosło nie zaprzyjaźnia się w krwiobiegiem tak jak powinno i pozostałe 6 kartonów kopnie
  • 26 / 2 / 0
Dah pisze:
Siema kupiłem al lada od czarnych jakoś tydzień przed wyprzedażą. W końcu znalazł się odpowiedni czas aby stestować drugi lizegamid w życiu wrzucam pod dziąsło 1 i 3/4 kartona tam się cały wchłonął (co mogło być błedem że nie zadziałał) leciutkie psychodeliczne efekty jak po kartonie 25c na trzy osoby nawet słabiej. Leży samotnie w ciemnej szafce od kiedy je mam. Mam nadzieję że przez dziosło nie zaprzyjaźnia się w krwiobiegiem tak jak powinno i pozostałe 6 kartonów kopnie
al-lad jest generalnie słaby, raczej poniżej 2 bloterów (300 ug) na tripa bym nie schodził, dla mnie 2,5 jest ilością idealną. 3 nie jadłem ale z tego co słyszałem dopiero wtedy pokazuje pazur %-D
  • 367 / 7 / 0
czas i tlen niszcza lizergi wiec glupio z nich robic zapasy
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 10 / 0
wujciodobrarada pisze:
czas i tlen niszcza lizergi wiec glupio z nich robic zapasy
Posiadam papiery z przed półtora roku, zapakowane w podwójną samare i wsadzone do książki....moc cały czas ta sama, wystarczy połknąć :diabolic:
Uwaga! Użytkownik guarana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.