Neurotoxic pisze:dotarłem do dobrego, prosto z UK i o ile nikt was nie wypierdala TO JEST DOBRE
4mmc to nie jest ale u mnie juz na dzielnicy śmiga i jest lepsze od 3mmc każdy sobie chwali, włącznie ze mną, jestem wjebany w ten temat że się topie. ANSZLUZ AUSTRII !!!
zWidzian pisze:Czyżby bombki były lepsze od sniffu? A co z innymi drogami, powiedzmy pr?
3-MMC PR było naprawdę zajebiste i ekonomiczne.
Jeśli 4-MMeOC działa dobrze sniffem to raczej nie będzie odstawało. Jeśli działa lepiej oral to są dwie opcje - lepiej się wchłania niż sniffem (wtedy PR nie zawiedzie) albo w grę może wchodzić first-pass metabolism (i wtedy przy PR będzie dupa ;)).
Neurotoxic dzięki za posta. Czyli to co jest w PL dostępne to jakaś chujnia i jednak jest coś co naprawdę działa. Pozostaje tylko czekać aż sprowadzi to ktoś kto nie robi wałów.
ciężko jednoznacznie ocenić dla jednych dobre dla innych marne
ja miałem od /cut/
dostałem gramulca
0,4 zjedzone bez wietrzenia dało...
właściwie to nic nie dało :D
reszta wywietrzona
sniff prawie 200 dał to na co czekałem eufo napływające falami, coś ala god mode sporę pobudzenie i fajny odbiór muzyki
potem bombka jakieś 300mg spowodowała gigantyczną i nieopanowaną senność (ZS?? bo byłem po nocce gdzie sporo różności zeżarłem w tym z grama 3cmc i kilka soli które na pewno sero uwolniły sporo) no wręcz oczy mi się kleiły
tak że ciężko mi jednoznacznie ocenić
na pewno warto spróbować ale czy to będzie hit ?? no nie wiem :)
/Nie dyskutujemy o sprzedawcach w nieodpowiednim dziale/JS-C
Powód: sklepy
vendor nie ma tego w sprzedaży dostał sample
i ja byłem w gronie testerów
i napisali że to na pewno ta substancja
na priv mogę napisać który
oczywiście pewności nie mam
obie wersje się wietrzy ??
necrokarol pisze:up skąd przepraszam to wiesz ??
Modyfikowany Bigos pisze:Tak bo vendorze nie kłamią jasne... zwłaszcza Poloczki wszyscy mieli mieć OC a jakims dziwnym trafem zostali oszukani i majom OMe ale chuj fto i sprzedajom to dalej jako OC... lol :wall: uczciwe chopki nie ma co...necrokarol pisze:up skąd przepraszam to wiesz ??
pewności nie ma nigdy nikt :P
powiedz mi w takim razie czy tą wersje się wietrzy bo jak nie to już rozwiejesz wątpliwości i będzie wiadomo że miałem wersje -OME
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.