Blu pisze:Idź na terapię. Polecam Poradnię Leczenia Uzależnień Monaru na początek.
Zadaj też sobie pytanie czy na prawdę chcesz być trzeźwy i włożyć w to spory wysiłek czy tylko się użalasz. Leki bym odstawił skoro bierzesz/pijesz codziennie. I tak nie działają a tylko wątroba dostaje w dupę.
Chroot pisze:Hmm.. Ja mam problem z innej beczki, a nie będę nowego tematu zakładał. Jestem "czysty" ok. 6 miesięcy, udało mi się w tym czasie wyprowadzić od rodziców, znaleźć pracę w innym mieście i w nim wynajmuje mieszkanie oraz rozpocząłem edukacje na nowo. Ale cały czas myślę o dragach, nie mogę wyrzucić sobie tego z głowy. Niby tylko rok zabawy z synetycznymi kanna oraz od czasu do czasu stimami. Dużo w kość dała mi sankcja. Jak o tym nie myśleć, czuje się dosłownie jak wampir. :-/
Zapal se skuna zamiast nieustannie walczyć ze swoimi pragnieniami. Marihuana jeszcze nikogo nie zabiła.
idz z tego forum jak nie chcesz cpac
jak czytasz cpunow to se tylko cisnieniujesz ziomek
Jakaś pasja? warto by było się czymś zająć , znaleść jakaś osobe która by pomagała w chwilach słabości, jakiś dobry psycholog też powinien dać rade
ale najlepsze efekty zawsze dawalo boisko
W moim przypadku pomogly rozsadnie zazywane benzo (wiem, ze to troche skakanie z deszczu pod rynne, ale dlatego wspominam o rozsadku), aktywnosc fizyczna i jakakolwiek zmiana diety w lepszym kierunku, w moim wypadku bylo to zamiana hektolitrow kawy na zielona herbate i calkowite odstawienie cukru. + Zakupienie e-fajki bo najbardziej za mna zawsze chodzila waporyzacja, a nie chcialem wracac do normalnych szlugow ktore udalo mi sie rzucic po tylu latach.
Cpiec, cpam dalej i pewnie nadal bede to robil, ale nie wpadam w ciagi, nie mam problemow z przerwami, ot po prostu zamiast piwka ze znajomymi strzele sobie szczura albo kilka :D.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.