DorianGray pisze:Ejejej, chcesz powiedzieć, że l-tyrozyna to kolejny suplement, który w ogóle nie działa? Bo ja tam coś czułem, choć faktycznie w porównaniu do fenylopiracetamu było to bardzo delikatne działanie.
Ja tak prywatnie stosuje taką mniej więcej skalę oceny: zakładając, że "0" to jest jakiś średni baseline, -10 to stanie na krawędzi dachu wieżowca lub gruby badtrip po kwasie, a +10 to ostra wypierdolka po dragach typu Aco, Xtc, m*pv - to normalnie bez żadnych suplementów, zależnie od tego czy jestem wyspany albo udało mi się załatwić jakieś trudne sprawy i inne normalne rzeczy, ktore spotykają mnie w życiu - to zwykle oscyluję w zakresie oceny mojego samopoczucia powiedzmy pomiędzy -1 a +2.
i wszystkie suplementy - nawet działające, ale subtelnie - które poruszają się tylko w tym zakresie osobiście oceniam jako "niedziałające", mimo, że czasem moga podnieść mój nastrój/działanie/inną kategorię/itp. z -1 na +1.
ale to moja osobista skala ocen.
natomiast phenylpiracetam w kategorii "działnie/produktywność" potrafi mnie zdecydowanie wyrzucić nawet na +4/+5.
mocniejsze od niego to już są normalne stimy z ulicy lub RC.
natomiast l-tyrozyna nigdy nie wystrzeliła mnie ponad +2. mimo, że wyraźne, aczkolwiek subtelne działanie miała. czyli nigdy się po niej nie poczułem lepiej niż gdy się czułem dobrze bez żadnych suplementów.
testerr pisze:"większych" tzn?Tessa pisze:-przy większych dawkach zdecydowane wyostrzenie wzroku
ps wczoraj wieczorem zarzuciłem se 1x anafranil 75, może właśnie to maskuje działanie fenylo...
Droga imprezka. Czy faktycznie jest to substancja warta ceny?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.