Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
Re: AL-LAD
Nieprzeczytany post autor: Dade6996 »
Właśnie się przymierzam do zjedzenia AL-LAD'a jeden karton dla nowicjusza ,który nigdy nie jadł grzybów i kwasów jest dobry? Będę musiał jakieś benzo sobie ogarnąć w razie wu? Nie mam problemów z psychiką.
I jeszcze jedno mam pytanie czy ktoś mógłby mi na PW wysłać skąd najlepiej zamawiać AL-LAD'a? Chciałem z Black-chem ale mają przerwe techniczną...
  • 228 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: bimo »
Dade6996 pisze:
Właśnie się przymierzam do zjedzenia AL-LAD'a jeden karton dla nowicjusza ,który nigdy nie jadł grzybów i kwasów jest dobry? Będę musiał jakieś benzo sobie ogarnąć w razie wu? Nie mam problemów z psychiką.
I jeszcze jedno mam pytanie czy ktoś mógłby mi na PW wysłać skąd najlepiej zamawiać AL-LAD'a? Chciałem z Black-chem ale mają przerwe techniczną...
Weź półtora albo 2, będzie w sam raz na inicjacje. Jeden karton delikatnie się z tobą zabawi i spierdoli, a ty pozostaniesz wkurwiony ze stojącym kutasem.
  • 361 / 41 / 0
Dade6996 pisze:
Właśnie się przymierzam do zjedzenia AL-LAD'a jeden karton dla nowicjusza ,który nigdy nie jadł grzybów i kwasów jest dobry?
Jeden w zupełności wystarczy na pierwszy raz. Nawet nie myśl o tym żeby wziąć dwa, jak radzi kolega wyżej.
  • 581 / 91 / 6
No ja uważam, że poniżej 2 to strata i nawet nie posmyra na tyle żeby poczuć właściwe działanie, ale lepiej za mało niż za dużo na 1 raz. Jakby wrzucić z dupy skalę porównawczą z alkoholem to 1 karton przyrównałbym do 2 piw, a następny, na 300ug już do 6 piwek.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 83 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dade6996 »
@up
To wolę jeden karton w takim razie wziąć. Pamiętam moje pierwsze 3 piwa to było mega dobrze hehe. Teraz liczę na to samo, skoro nie mam obycia z tymi substancjami ^^
  • 361 / 41 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reisende »
To oczywiście kwestia osobnicza, dla mnie jeden to rzeczywiście było za mało, ale myślę ze lepiej przekonać się że jeden to za mało, niż że dwa to za dużo.
  • 138 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: rroman »
Reisende pisze:
To oczywiście kwestia osobnicza, dla mnie jeden to rzeczywiście było za mało, ale myślę ze lepiej przekonać się że jeden to za mało, niż że dwa to za dużo.
dokładnie to, mój znajomy po dwóch kartonach od najpopularniejszego vendora na ten moment, rozjebał pół mieszkania i miał rozpad ego, na pierwszy raz to jednak nieco za dużo chyba
  • 5001 / 852 / 0
Ja wzialem 1 AKTYWNY przy zerowym doswiadczeniu i uwazam ze jednak to bylo malo.., niestety nie mialem okazji poprawki, Troche posmyralo ale to nie to czego sie spodziewalem. Bym celowal w 1.5 na poczatek.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 42 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zek »
testowałem przez kilka dni microdosing al-lada dawki karton 150ug pociety na osiem czesci wiec okolo 20mg

efekty- jakieś były, bardzo lekkie uczucie dziwności, minimaly nieogar, jakby ciut ciut kolory ale równie dobrze mogło to być placebo

ogólnie w takich dawkach jednak nie polecam - efektu subtelnego 'wow' jaki znam z microdosingu łysiczek nie było, raczej szczypta uboków niż lajtowy trip
  • 236 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: peep »
Co do tego ile kartonów Al-Lada... ja miałem dwa razy sampla, po jednym kartonie. Po obu tych próbach dochodzę do wniosku, że jakbym miał wrzucać teraz (zwłaszcza po dość grubych akcjach na tryptaminach od tego czasu), to wrzucałbym bez wahania 3 sztuki.
Tobie radzę Dade zainwestować w to trochę pieniędzy i czasu i wybadać teren po jednym kartonie i na tej podstawie zarzucić w kolejnym podejściu ilość jaką uznasz za stosowną. Dobrze byłoby mieć kartony z tego samego rzutu, co do którego można mieć chociaż cień nadziei, że papiery są w miarę równo nasączone.
Nie ma co powielać opinii, że ten pierwszy trip musi być najlepszy i niepowtarzalny. N-ty z kolei trip psychodeliczny może okazać się tym najlepszym i najbardziej magicznym, to nie keton ;)
A jak pierwszy raz będzie słaby i ma ci pozostawić naprawdę wkurw i niedosyt, to przygotuj sobie jakieś paleńsko i uśmiech gwarantowany.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.