Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Piłem dwa lata dzień w dzień 20ml,
W końcu otrzeźwialem któregoś dnia i powiedziałem ze wiecej przez to kur""two nie będę tracil życia.
Nie pije już 2 miesiące, buteleczka pełna 120ml leży na Polce i nawet ręka mi nie zadrży żeby to wypić, i przezywać to samo.
Pozdrawiam wszystkich i na prawdę kaZdy dzień na GBL jest dniem "pustym"
Zrozumieją mnie pewnie osoby w długim ciagu lub Ci ktorzy tez to rzucili.
Negatywne Wibracje pisze:@Fene
Wchodzę, i zaczzynamy sobie miło gadać. Skarżę się na brak energii, motywacji, deficyt koncetracji, społeczne lęki. Proszę jednak o niepodnoszenie dawki klomipraminy- nie wytrzymam kolejnych tygodni potencjalnych uboków na wyższej dawce. I w tym momencie mówię: Panie Doktorze, muszę się do czegoś Panu przyznać (lekko speszony, jakby z wyrzutem sumienia): moja kuzynka również cierpi na depresję, dała mi jedną tabletkę leku znanego jako sulpiryd, poczułem się po nim świetnie! Lekarz: mhm..., Ja-pozwoliłem sobie sprawdzić jego charakterystykę i zdaje się jest nieco niekompatybilny z klomipraminą, jednak jak widać teoria teorią, a życie życiem. Co Pan o tym wszystkim sądzi?
I 10 min później miałem w kieszeni 3 paczki sulpirydu. :-D
2015 paź 11, 14:02 / scalono
spałem 3 dni, 9 delirki tylko chujowe smopoczucie, minie?
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Dostałem nową buteleczkę i zacząłem testować, wcześniej miałem przygode z malutką ilością, ale nie miałem możliwości wejść w ciągi. Tym razem drugiego dnia zabawy już musiałem polać na sen bo inaczej bym nie zasnął :nuts: Strasznie mi waliło serducho. Nie były to jakieś straszne objawy, ale ten niepokój w klatce piersiowej był niekomfortowy. Zasnąłem po polaniu słodko, no ale jak możecie przewidzieć w nocy musiałem polać znów, na szczęście tylko raz, jednak za każdym razem budziłem się niemal z bólem w tej klatce i to wywołuje we mnie dodatkowy niepokój czy coś może mi się z serduchem uszkodzić?
Oczywiście to w tym momencie nie jest istotne, bo nie miałem w planach do tego dopuszczać, jednak uzaleznienie psychiczne to pestka w stosunku do tego czy poradzę sobie z tym fizycznym odstawieniem. Planuję brać giebla tylko w dzień, do godziny 15 i robić dolewki małe, tak żeby nie wchodzić w pełne odurzenie a jedynie leciutko zniesienie lęków i podbicie euforii. Potem mam rozłożony czas treningowo więc giebla brać nie chce, żeby udawało mi się w nocy zasnąć.
Podejrzewam, że to uczucie w klatce i ogólny wyrzut tej chemii w mózgu może mnie rozwalać fizycznie mimo wszystko więc może mi ktoś doradzić jak sobie z tym radzić? Jakaś suplementacja leków za dnia czy coś? Ogólnie nie chce brać dodatkowych dragów..
Stosowanie giebla na czysty organizm z rana do południa to świetna sprawa, ale w innym wypadku chyba będę musiał opylić tą buteleczke bo inaczej zrobię sobie tylko krzywdę. Chyba, żeby wjebać się w ciąg 24/7 a potem jak zadecyduje rzucić to jakieś dragi na odstawke i jazda? Obawiam się jednak, że ciąg to najbardziej idiotyczna rzecz jaką można zrobić mając giebla :moody:
Pozdrawiam ;)
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zastanów się dwa razy, czy chcesz iść tą drogą bo te całe pobudki i efekty uboczne to są cały czas. Coś za coś.
Te serce to pewnie histamina, kup w aptece Zyx. Na pobudkę wypij duzo wody.
Do tego ładuj max witamin i minerałów.
Do każdej polewki dorzucaj ćwierć tabletki Calcium Duo Alergo.
Polecam jeszcze kurkume 10g : pieprz 1g . Zalewasz i wypijasz raz dziennie.
I może mi się coś stać niedobrego jak będę tak narażał serducho? Bo obecnie wygląda to tak, że dolewam z niepokoju, a nie chęci dobrego samoopoczucia. A dopiero jestem trzeci dzień w ciągu. Planuję z tego wyjść bo dzisiejsza noc była strasznie niekomfortowa. Nie chce być wjebany bo to gorsze od papierosów, które rzuciłem. Polewam sobie dzisiaj na spanie i jutro nie polewam już.
Pomyślę o tej suplementacji, ale czy gdybym zachował rytm, że chleje od rana do południa jakoś 5ml lub ciut więcej, a potem biore ten Zyx, to mógłbym tak śmiało ciągnąć? Nie znam się w sumie na tym, a chciałbym po zejściu wracać do normalności i żeby organizm nie cierpiał w ogóle.
Psychicznie jakoś wytrzymam bo mam co robić po południu, nie będę siedział bezczynnie, a giebla chciałbym popijać jeszcze gdy jestem w pracy bo mam ćwiare, szkoda mi się jej pozbywać.
Doradźcie mi coś, bo nie chce odstawiać tej używki całkowicie, a jednak ciągi o ile wydają się w miarę godne zaakceptowania, są kompletnym marnowanie płynu i zdrowia.
Pozdrawiam.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjaustralia.jpg)
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów
Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.