Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 7 / 0
Od jakiegoś czasu borykam się z problemami z pamięcią.Nie pamiętam poprzedniego odcinka serialu, czy stron książki.Zapominam co, albo kto mi mówił.Działa to oczywiście w drugą stronę i opowiadam jednej osobie 3 razy tę samą historie, albo mówię coś dziewczynie i słyszę "przecież byłam z wami".Określenie tego, co robiłem 2 dni wcześniej jest zazwyczaj kłopotem i wymaga chwili namysłu.Palę dużo trawy, z raz w tygodniu umiarkowanie się podchmielę, do tego regularnie 2x w miesiącu PST/kodeina, a innych narkotyków, od stimów, po psajko łącznie ~10 razy w roku.Co mógłbym pożreć, coby choć trochę to poprawić?Jakaś propamięciowa suplementacja :cheesy:
Obróć życie w żart
  • 493 / 105 / 0
Musisz jarać więcej trawy !!! Jak Ci się pogorszy będziesz wiedział od czego , jak nie nawet nie będziesz miał do siebie żalu, że to od tego !!!
No sam sobie dopowiedziałeś - od trawy ( tej samej, której nie podejrzewasz o nic złego, bo wszyscy koledzy tak mówili...). Pzdr.
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 561 / 40 / 0
Kolega z choinki sie urwal ...
Przeciez wiadomo ze od zielska masz zjebana pamiec gratuluje
Zadna suplementacja ci nie pomoze jak nie odstawisz tego gowna dla debili :cool:
  • 493 / 105 / 0
Proszę nie obrażać ponad ....ponad....po..... po .... , to ja to "po" mówiłem ? Tak ? Ej, no ale śmieszne ! .... no niech ktoś.... podpowie......eeeee chuj ide se zajarać....
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 242 / 13 / 0
Dlatego pare lat temu odstawilem bonga codzienne bo zdarzalo mi sie nawet rok mylic jak gdzies zapisywalem. Odstaw zielsko
  • 186 / 7 / 0
Super, że mnie uświadomiliście.Faktycznie pora się ogarnąć z tym paleniem.Jaki ja byłem głupi, wierząc w tę młodzieńczą propagandę promarihuanową.Virr rzuciłeś bezbekiem, że nawet po mojej trawce bym się nie zaśmiał.To oczywiste, że powodem problemu jest jaranie.Ta próba wyśmiania wypadła, jakbyś to Ty pisał posta z kolegami za plecami.Nie pytałem o przyczynę, tylko o uporanie się z problemem bez odstawiania trawunga.Nie wiem kurwa, mam Cie za debila.
Obróć życie w żart
  • 2881 / 302 / 0
Po części problemy miną po odstawieniu trawy(2-4 tygodnie) , po części problemy te nnie miną wcale. Co w mózgach wypaliliśmy to już dawno poszło z dymem. Nie ma tabletki o jakiej nagrali Limitless ziom, pogódź się z tym.

A nawet jeśli wymyślili to na pewno było już to na forum, szukajka.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 196 / 7 / 0
Kuracja ibogainą na usunięcie uzależnienia od marichuany a następnie porządna suplementacja nootropowa - w skrócie to bym zrobił na Twoim miejscu.
Never give up !
  • 1974 / 525 / 0
jakes witaminy i inne suple na pewno pomoga
ale lepiej duzo nie bakac bo to ryje
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 493 / 105 / 0
eĆmok pisze:
.Ta próba wyśmiania wypadła, jakbyś to Ty pisał posta z kolegami za plecami.Nie pytałem o przyczynę, tylko o uporanie się z problemem bez odstawiania trawunga.Nie wiem kurwa, mam Cie za debila.
Nie tylkoTy się mylisz...Widzę, że się zdenerwowałeś. Niepotrzebnie, bo nie chciałem Cię wyśmiać ( jakieś dziecinne określenie ), a NORMALNIE Ci odpowiedziałem na pytanie. Uraziła Cię forma ??! Musi być tak serio jak Ty piszesz ??? Nie miałem nikogo za plecami :) . Lekka przesada paranojka - widzisz coś, czego nie ma. A jeśli przyjąć Twoją koncepcję to tak samo się :wyśmiewałem" z siebie ( inaczej bym nie mógł tego napisać...). Jak gdzieś słyszysz/ widzisz joka o zatwardziałych jaraczach to osobiście to przyjmujesz ??? Trochę dystansu do siebie i szacunku dla innych ("tego "debila" to bym jeszcze rozumiał, gdybym źle poradził, tak to o Tobie dużo mówi...Swoją drogą : ulżyło ??? A jak tak to nie wyżywaj się na wszystkich lecząc komplexy) ... Niczego Cię trawa nie nauczyła ??? Pzdr. P.S.
Nie precyzowałeś, że nie zamierzasz nie ograniczać palenia. A istnienie rozwiązania typu : Jak tu zjeść ciasteczko i je jedocześnie dalej mieć to dzieci rozważają...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.