Ej zapomniałam już po co to piszę bo nie mam konkluzji. To pewnie w wyniku tego przykrego faktu, że w tym stosunkowo krótkim od omawianych dni czasie moje dawki uległy znacznemu... przeobrażeniu na więcej.
Pozdrawiam. Do mety mnie chyba nie ciągnie. Choć licho mnie wie, nie myślę już samodzielnie. Myślimy z amfą w duecie.
I bez problemu można walić dawki takie jak zwykłej fety (lepszej).
Koleś dostał to za free w sylwestra i przyniósł do szkoły.
W sumie to nie skojazyłem wtedy że pico to methamfetamina, bo bym tego nie zajebał.
Było w lepkich czystych kryształkach identycznych do śniegu który padał na zeszyt (na którym robiłem krechy)
Jebało rozpuszczalnikiem
Fazka tak jak pisali wyżej bardziej psychiczna niż fizyczna.
Nad ranem spałem ze 30min poszedłem do budy a tam koleżka w samej koszulce (była zima -8 stopni)
Ja też miałem lekka gorączke.
O jedzeniu nie było mowy ani na drugi dzień a i na 3 było ciężko (dobrze że są gainery:)
Nawet skun niewiele pomogł.
Jakoś pół dnia nie mogłem z wyra wstać - największa zwała świata.
Speed to mocne gówno...
Jean Cocteau
- kolor biały
- zapach jak feta, nawet nieco mocniejszy
- konsystencja - tu ciezko opisac - jak zbity snieg, kawalek latwo sie kruszy na mniejsze czesci. Jest lekko wilgotny, miękki, nieco lepki - jak robie kreske i rozdrabniam to substancja przykleja sie do karty i powstaja takie waleczki
Jean Cocteau
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.