Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
...W ogole to dziwne, ale dopoki benzo dzialaja to bardzo nie lubie pic...
Jestem w trakcie odstawienia "najzajebistszej" benzo..clonazepamu.Zszedlem z dawki 1,5 mg na dzien na 0,25 mg. Jest troche ciezko i juz pewnie lekko nie bedzie.Jedynym plusem jest to ze spie spokojnie po 8 h,oprucz 3 dni po zmniejszeniu dawki.Myslicie czy jest sens zamienic teraz clona na relanium.Co tym myslicie. A jeszce pytanie czy dozucic do tego jakis inny lek.Pozdrawiam
Teraz opuscily mnie juz napady leku i lek sie bardzo zmneijszyl a przyszla zamula,taki zawias ze mi sie nic niechce.
dzondro25 pisze: Właśnie myślałem o relanium.W sumie wieczorem nie musze brac bo usypiam bez problemu i spie po 8 h.
Teraz opuscily mnie juz napady leku i lek sie bardzo zmneijszyl a przyszla zamula,taki zawias ze mi sie nic niechce.
To ze spie normalnie to niezmienia ze zostalo jeszcze pol tabletki.Dzisiaj mialem znowu lęk w tle,jedne objawy odchodzą ,drugie przychodzą i na zmiane.Nie jest jeszcze kolorowo.Długa droga przedemną,ale walcze:).Podro
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.