Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 330 / 1 / 0
dlaczego na bluelight albo drugsforum, albo gdziekolwiek indziej, nie ma informacji na temat tego zwiazku?
  • 757 / 31 / 0
Bo być może jest zbyt chujowa aby ją sprzedawano i woleli o niej zapomnieć zamiast miętlić klientom w głowach kolejną z chuja wziętą nazwą :D (z tego co piszecie bo sam jej nie testowalem)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
chce odnowic. moze ktos podzielilby sie wrazeniami, pusto tu, jesli sie nie myle to legalny zwiazek. bralem bupropion jako lek wellbutrin, i był świetny tzn. pobudzał super, jest niestety drogi i nie łatwo dostac nań recepte
  • 1893 / 181 / 0
Nie ma co się rozpisywać o tej, w sumie niezbyt ekscytującej substancji. Wydaje mi się że to co sprzedawane jest jako 3-CBP jest racematem bupropionu, takim jak w Wellbutrinie oraz innych generykach. A sama nazwa, czy rzeczywiście aż tak bardzo tajemnicza? Jak nietrudno się domyślić, jest to (RS)-1-(3-Chlorphenyl)-2-tert-butylamino-propan-1-on (IUPAC). Potencjał rekreacyjny nikły, za to terapeutyczny jak najbardziej (działanie antydepresyjne, aktywizujące). Jako stymulant do nauki/pracy? Czy ja wiem, raczej celowałbym w jakieś fenidaty. Czytałem kiedyś jakiś anegdotyczny raport w którym opisany był przypadek dożylnej administracji w celu osiągnięcia stanu euforii. Ja kiedyś ekstrakowałem bupropion z trzech tabletek Wellbutrinu, odparowałem wodę i podałem donosowo. "Rush" ledwo odczuwalny, stymulacja i owszem, ale taka z rodzaju tych nieprzyjemnych, adrenalinowa. Zatem do zabawy substancję tę zdecydowanie odradzam.
  • 38 / / 0
Nie pamiętam jaka to była dawka, coś może koło 80mg, nie poczułem nic poza rozdrażnieniem. Wątpliwe pochodzenie ww substancji.
  • 2932 / 243 / 0
Bo to jest antydeprech a nie coś do ćpania. Do mixów chyba też się nie nadaje, nie wiem z czym można by to mieszać i w jakim celu.
Zastanawiam się nad tym żeby w przyszłym miesiącu sobie zamówić jakaś małą ilość w celu porównania z bupropionem. Najbardziej mi zależy na efekcie antynikotynowym, jako antydeprech sam bupropion działał też super, ale jeśli 3-CBP nie będzie mieć tego ficzera to jakoś to przeboleję.
Dawny nick: tur3k
  • 18 / / 0
da się to gdzieś kupić? działa jak wellbutrin?
  • 448 / 14 / 0
1. Ostatni legitny vendor u którego to widziałem zwinął się w 2015.
2. To co było działało tak samo. Cenowo wychodziło bardzo podobnie do wellbutrinu, więc jaki sens się wygłupiać, zwłaszcza gdy to lek ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.