666 pisze:Tak. Nawet były badania i opracowania na pierwszych stronach tego tematu...EastDrastic pisze:Porównywał ktoś IPH do MPH ?
@scr Mi IPH wyłącza całkowicie seksualność, nawet nie myślę o laskach. Fajna rzecz, można się skupić na czymś innym. Aha, ja tego nie ładuję pod język, mimo wszystko szkoda zębów.
Właśnie dlatego pytam bo brałem już IPH ale pierwszy sort jaki był w PL i nie działał on jak MPH. Działał lepiej od EPH, ale nie nadawał się zbyt do nauki bardziej na ogarnięcie jakiś rzeczy ewentualnie zrobienie jakiegoś projektu. W główce mało zostawało.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Marlboro_Red pisze:@up Glikol propylenowy/Alkohol etylowy. Od biedy można również w wodzie, ale stabilność takiego roztworu pozostawia wiele do życzenia.
Obecnie jadę IPH/EPH/eti/F'MAZEPAM (Czasem jakieś dobre belgijskie piwko do tego)(stimy+benzo
...No a beta-ketonom to ja już podziękuję jak na razie. (Często robiły zemnie psycho-człeko-zwierza - jednostkę, którą normalni ludzie by woleli oddać do utylizacji)
topic. Obecne sorty izo sa tak beznadziejne ze szkoda gadac, sennosc uczucie pustki emocjonalnej i zupelny brak motywacji. Póki co nie polecam
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".