Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Ja tę małpę dźwigam na plecach ponad 35 lat, dokładnie 37.
I uwierz mi, przychodzi taki dzień, że ta wolność, okazuje się bajeczkami babci Pimpusiowej.
Jesteś związany, w ciągu musisz pamiętać o tym, aby przygrzać, inaczej jest kicha, gdy nie przygrzejesz, stajesz się hibernowanym płazem.
Mówię to ja, który nie ma problemów ze zdobyciem towaru, regularnie pobieram recepty na majkę od lekarza (powod: niegdyś złamany krgosłup, bóle meteopatyczne) a wczesniej przez lata sam robiłem produkcję, dopóki nie skończył się rynek handlu słomą makową.
A to, co przeżywają ludzie, nie mający tego komfortu ćpania co ja? przecież całe życie mają podporządkowane walce o zdobycie działki.
I Ty to nazywasz wolnością? Opanuj się, człowieku, nie wypisuj bzdur! :nuts:
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
@SD
Zastanawia mnie jedna rzecz. Gdybyś mógł cofnąć się o te 37 lat to spróbowałbyś jeszcze raz?
P.S. To, czy palisz, czy podajesz i.v. nie ma znaczenia, a Twoja wypowiedź, że nie podałeś sobie nigdy i.v, ma posmak hipokryzji.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
PS: wiem że piszę w pozytywach o kodze ale to powinno być ostrzeżeniem dla tych którzy chcą brać że granica jest bardzo cienka a faza zacna i gdy komuś jak mi może się spodobać i będzie miał możliwości i kasę to wpadnie w gówno jak nic.
xzx
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.