Anthony Henderson pisze:Właśnie klonazepam się chowa i to w miksie z alko.Nawet jak zjadłem 30mg klonazolamu na tolerce to tak nie odwalałem. Nie udało mi się ujarzmić flubromazepamu, ale już wkrótce będzie 2 podejście
Mikołaj Jaska
Why can't you let me go?
Zapomniałem dopowiedzieć (a teraz znów to zauważam pod jego wpływem), że ze wszystkich próbowanych przeze mnie benzo, flubromek oddziałuje w sumie najmniej sennie lub też te jego efekty uwidaczniają się dopiero po 4 godzinach. Co nie jest żadnym jego minusem, bo działa za to przyjemnie wyciszająco. :)
Why can't you let me go?
Czy może eti do alfy bedzie lepsze? Chodzi o uspokjenie tych mysli pojebanch troche i wyciszenie ich,
Czy mozna stosowac razem z alfą? czy walnac przed czy dopiero jak cos zacznie sie zlego dziac?
Pozdro
Regulator Kwasowosci pisze:Wjebałem na oko z samarki, gdzie bylo 55mg, jakies 10mg, wiec i z 15 tam moglo być. Ciekawe czy zasnę :< edit: ide dojebac jaeszcze kolejne 10-15 bo poki co czuje leki chillout ale bardziej to na spacer bym sie wybral niz spac kurwa, a w dodatku jestesm względnie trzeźwy
Ile to juz lat !
Powiem tak,jeśli byłeś zadowolony z broma,to się nie zawiedziesz.Można powiedzieć,że to taki bromek na sterydach :),chociaż bromka nie żarłem nigdy,ale z doświadczenia innych użytkowników.
Mikołaj Jaska
SlawomirAnonim pisze:Powiem tak,jeśli byłeś zadowolony z broma,to się nie zawiedziesz.Można powiedzieć,że to taki bromek na sterydach :),chociaż bromka nie żarłem nigdy,ale z doświadczenia innych użytkowników.mordoczlowieku pisze:Siemanko :D ja probowalem chyba wszelakich benzo i benzo rc mialem teraz znowu kilka miesiecy przerwy ale w ciagu ostatniego roku 3 male ciagi po 2 tygodnie czy troszke dluzej wiec w sumie mozna powiedziec czysty jestem :D Chociaz ostatnie ciagi na klonazolamie jakby stracily magie. Mialem wogole juz nic nie ruszac bo znowu wrocilem do sportu cala masa treningow i przygotowania do walki w k1 w szkocji. Ale te nogi juz tak bola ze czasem nie moge spac z bulu(w sumie to lubie nie przeszkadza mi bo to moja pasja tyle ze teraz musze sie wysypiac bo o 4 rano wstaje do pracy i tak dzien w dzien czesto rownierz weekendy i nie ma czasu odpoczac) To chyba wrecz idealny moment na sprubowanie tej zacnej benzynki a jeszcze jej nie probowalem a jutro przychodzi 10 tabsow po 8 mg . Ale jesli to jest tak cudowne jak bromek to na weekend zarzucic trzeba na dzien bardzo na jakis spacer bo chyba za dlugo to dziala w sumie mi chodzi tylko o sen. Wiem wiem na sen moglem kupic cos innego(np etizolam byl super) ale taki wybur bo chyba z benzo tylko tego nie probowalem. Mysle ze na weekend zarzuce moze z max 1 piwem bo od kilku miesiecy wogole nie pije najwyzej zajebie dobre bonio. Ale cos mi mowi ze do relaxu to cudowny srodek :D
Mikołaj Jaska
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.