Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 538 / 6 / 0
Właśnie klonazepam się chowa i to w miksie z alko.Nawet jak zjadłem 30mg klonazolamu na tolerce to tak nie odwalałem. Nie udało mi się ujarzmić flubromazepamu, ale już wkrótce będzie 2 podejście %-D
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 450 / 19 / 0
Anthony Henderson pisze:
Właśnie klonazepam się chowa i to w miksie z alko.Nawet jak zjadłem 30mg klonazolamu na tolerce to tak nie odwalałem. Nie udało mi się ujarzmić flubromazepamu, ale już wkrótce będzie 2 podejście %-D
Widzę,że masz konkretną tolerkę :D nie wiem jak dużą,ale ja na praktycznie zerowej ładuje 8mg i jest elegancko.No,ale przy takich dużych dawkach to nie trudno o problemy :D
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 170 / 13 / 0
8 mg zażyte wieczorem czuję jeszcze przez cały następny dzień. To najdłużej działająca benzodiazepina, jaką miałem przyjemność zażywać. Polecam, choć można nieźle się zaskoczyć tym jej czasem półtrwania. ;)
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 170 / 13 / 0
Przepraszam za post pod postem, ale nie mogę edytować już poprzedniego (ewentualnie można je scalić).

Zapomniałem dopowiedzieć (a teraz znów to zauważam pod jego wpływem), że ze wszystkich próbowanych przeze mnie benzo, flubromek oddziałuje w sumie najmniej sennie lub też te jego efekty uwidaczniają się dopiero po 4 godzinach. Co nie jest żadnym jego minusem, bo działa za to przyjemnie wyciszająco. :)
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 488 / 60 / 0
Czy do nakręcającej się psychozy i krzywej jazdy po apvp nada się ? Jakie dawki stosować w takim wypadku? dwa razy w życiu wcinałem etizolam tylko.
Czy może eti do alfy bedzie lepsze? Chodzi o uspokjenie tych mysli pojebanch troche i wyciszenie ich,
Czy mozna stosowac razem z alfą? czy walnac przed czy dopiero jak cos zacznie sie zlego dziac?

Pozdro
  • 170 / 1 / 0
Regulator Kwasowosci pisze:
Wjebałem na oko z samarki, gdzie bylo 55mg, jakies 10mg, wiec i z 15 tam moglo być. Ciekawe czy zasnę :< edit: ide dojebac jaeszcze kolejne 10-15 bo poki co czuje leki chillout ale bardziej to na spacer bym sie wybral niz spac kurwa, a w dodatku jestesm względnie trzeźwy
Dojadł chuj wie ile, na oko i "wrócił" za 3 dni. Podczas 3 dni spotykał się z ludźmi i pierdolił głupoty. Niepotwierdzone info bo niczego nie pamięta %-D
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 6 / 0
Siemanko :D ja probowalem chyba wszelakich benzo i benzo rc mialem teraz znowu kilka miesiecy przerwy ale w ciagu ostatniego roku 3 male ciagi po 2 tygodnie czy troszke dluzej wiec w sumie mozna powiedziec czysty jestem :D Chociaz ostatnie ciagi na klonazolamie jakby stracily magie. Mialem wogole juz nic nie ruszac bo znowu wrocilem do sportu cala masa treningow i przygotowania do walki w k1 w szkocji. Ale te nogi juz tak bola ze czasem nie moge spac z bulu(w sumie to lubie nie przeszkadza mi bo to moja pasja tyle ze teraz musze sie wysypiac bo o 4 rano wstaje do pracy i tak dzien w dzien czesto rownierz weekendy i nie ma czasu odpoczac) To chyba wrecz idealny moment na sprubowanie tej zacnej benzynki a jeszcze jej nie probowalem a jutro przychodzi 10 tabsow po 8 mg . Ale jesli to jest tak cudowne jak bromek to na weekend zarzucic trzeba na dzien bardzo na jakis spacer bo chyba za dlugo to dziala w sumie mi chodzi tylko o sen. Wiem wiem na sen moglem kupic cos innego(np etizolam byl super) ale taki wybur bo chyba z benzo tylko tego nie probowalem. Mysle ze na weekend zarzuce moze z max 1 piwem bo od kilku miesiecy wogole nie pije najwyzej zajebie dobre bonio. Ale cos mi mowi ze do relaxu to cudowny srodek :D
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 450 / 19 / 0
[quote="mordoczlowieku"]Siemanko :D ja probowalem chyba wszelakich benzo i benzo rc mialem teraz znowu kilka miesiecy przerwy ale w ciagu ostatniego roku 3 male ciagi po 2 tygodnie czy troszke dluzej wiec w sumie mozna powiedziec czysty jestem :D Chociaz ostatnie ciagi na klonazolamie jakby stracily magie. Mialem wogole juz nic nie ruszac bo znowu wrocilem do sportu cala masa treningow i przygotowania do walki w k1 w szkocji. Ale te nogi juz tak bola ze czasem nie moge spac z bulu(w sumie to lubie nie przeszkadza mi bo to moja pasja tyle ze teraz musze sie wysypiac bo o 4 rano wstaje do pracy i tak dzien w dzien czesto rownierz weekendy i nie ma czasu odpoczac) To chyba wrecz idealny moment na sprubowanie tej zacnej benzynki a jeszcze jej nie probowalem a jutro przychodzi 10 tabsow po 8 mg . Ale jesli to jest tak cudowne jak bromek to na weekend zarzucic trzeba na dzien bardzo na jakis spacer bo chyba za dlugo to dziala w sumie mi chodzi tylko o sen. Wiem wiem na sen moglem kupic cos innego(np etizolam byl super) ale taki wybur bo chyba z benzo tylko tego nie probowalem. Mysle ze na weekend zarzuce moze z max 1 piwem bo od kilku miesiecy wogole nie pije najwyzej zajebie dobre bonio. Ale cos mi mowi ze do relaxu to cudowny srodek :D[/quote
Powiem tak,jeśli byłeś zadowolony z broma,to się nie zawiedziesz.Można powiedzieć,że to taki bromek na sterydach :),chociaż bromka nie żarłem nigdy,ale z doświadczenia innych użytkowników.
Mikołaj Jaska
  • 450 / 19 / 0
SlawomirAnonim pisze:
mordoczlowieku pisze:
Siemanko :D ja probowalem chyba wszelakich benzo i benzo rc mialem teraz znowu kilka miesiecy przerwy ale w ciagu ostatniego roku 3 male ciagi po 2 tygodnie czy troszke dluzej wiec w sumie mozna powiedziec czysty jestem :D Chociaz ostatnie ciagi na klonazolamie jakby stracily magie. Mialem wogole juz nic nie ruszac bo znowu wrocilem do sportu cala masa treningow i przygotowania do walki w k1 w szkocji. Ale te nogi juz tak bola ze czasem nie moge spac z bulu(w sumie to lubie nie przeszkadza mi bo to moja pasja tyle ze teraz musze sie wysypiac bo o 4 rano wstaje do pracy i tak dzien w dzien czesto rownierz weekendy i nie ma czasu odpoczac) To chyba wrecz idealny moment na sprubowanie tej zacnej benzynki a jeszcze jej nie probowalem a jutro przychodzi 10 tabsow po 8 mg . Ale jesli to jest tak cudowne jak bromek to na weekend zarzucic trzeba na dzien bardzo na jakis spacer bo chyba za dlugo to dziala w sumie mi chodzi tylko o sen. Wiem wiem na sen moglem kupic cos innego(np etizolam byl super) ale taki wybur bo chyba z benzo tylko tego nie probowalem. Mysle ze na weekend zarzuce moze z max 1 piwem bo od kilku miesiecy wogole nie pije najwyzej zajebie dobre bonio. Ale cos mi mowi ze do relaxu to cudowny srodek :D
Powiem tak,jeśli byłeś zadowolony z broma,to się nie zawiedziesz.Można powiedzieć,że to taki bromek na sterydach :),chociaż bromka nie żarłem nigdy,ale z doświadczenia innych użytkowników.
Mikołaj Jaska
  • 141 / 33 / 0
Ta BDA jest specyficzna - głównie ze względu na długi okres półtrwania. Dla mnie to zaleta, dla tych którym ta właściwość nie w smak stworzono amnezyjny midazolam. I jeszcze jedna zaleta - ma zrownoważony profil działania. Moją ulubioną/efektywną metodą aplikacji jest podanie 10-20mg sublingual. W smaku podobny do klonazepamu - "chłodna mięta”. Polecam ze względu na właściwości lecznicze i jak sądzę, relatywnie niskie ryzyko uzależnienia (porównując do klonazolamu).
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.