milosky pisze:Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
Poza tym da radę rozpuścić 250mg w 100ml spirytusu lub 200ml, czy jednak lepiej aby było te 250ml?
milosky pisze:Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
W każdym razie, zero nieprzyjemności na zejściu dzięki temu.
Dobre benzidło overall. Ale ja raczej już podziękowałem tej grupie zabawek, tyle się poobijac i naodpierdalać na zerwanym filmie, plus niebezpieczne rzucanie :emo:
Powód: Wycięto źródła
Astros pisze:Ja po 40mg flubromazepam czuje działanie)ledwo wyczuwalnie. Tolererka.
Mikołaj Jaska
Anthony Henderson pisze:Jak przez swój debilizm wypiłem tego z butli 50 mg na raz to urwało mi film w pół godziny xd .Potem zgubiłem portfel,dokumenty i pobiłem się z kolegą.Nie wiem co się stało z resztą benzodiazepin chyba je wyrzuciłem. Po żadnym innym benzo nie miałem tylu przypałów
Mikołaj Jaska
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.