milosky pisze:Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
Poza tym da radę rozpuścić 250mg w 100ml spirytusu lub 200ml, czy jednak lepiej aby było te 250ml?
milosky pisze:Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
W każdym razie, zero nieprzyjemności na zejściu dzięki temu.
Dobre benzidło overall. Ale ja raczej już podziękowałem tej grupie zabawek, tyle się poobijac i naodpierdalać na zerwanym filmie, plus niebezpieczne rzucanie :emo:
Powód: Wycięto źródła
Astros pisze:Ja po 40mg flubromazepam czuje działanie)ledwo wyczuwalnie. Tolererka.
Mikołaj Jaska
Anthony Henderson pisze:Jak przez swój debilizm wypiłem tego z butli 50 mg na raz to urwało mi film w pół godziny xd .Potem zgubiłem portfel,dokumenty i pobiłem się z kolegą.Nie wiem co się stało z resztą benzodiazepin chyba je wyrzuciłem. Po żadnym innym benzo nie miałem tylu przypałów
Mikołaj Jaska
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.