Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 2 / 0
Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
  • 1168 / 53 / 0
Można.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 197 / 0
milosky pisze:
Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
Nawet jest to bardzo wskazane.
  • 114 / 4 / 0
A przy odstawianiu GBL da radę(tzn. zmiana od razu na flubromazepam bez schodzenia z GBL)? Flubromazolam dawał radę, jednak dopiero w dawce 1mg nie odczuwałem objawów abstynencyjnych, a i póki działał(po obudzeniu), spałem na stojąco.
Poza tym da radę rozpuścić 250mg w 100ml spirytusu lub 200ml, czy jednak lepiej aby było te 250ml?
  • 1664 / 301 / 0
milosky pisze:
Tak, świetnie się nadaje. Tak zrobiłem raz przy zejściu z klonazolamu przy drugim mini-ciągu, do tego sam w sobie jest całkiem rekreacyjny %-D Tylko w chuj długo trzyma i siada mocno na głos, w sensie, sam słyszysz, że gadasz takim najebanym głosem.
W każdym razie, zero nieprzyjemności na zejściu dzięki temu.

Dobre benzidło overall. Ale ja raczej już podziękowałem tej grupie zabawek, tyle się poobijac i naodpierdalać na zerwanym filmie, plus niebezpieczne rzucanie :emo: %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 170 / 1 / 0
Czytam i czytam i piszecie, że gorzki. Ja przed chwila wjebałem w prochu i ni chuja to gorzkie nie było, wręcz odwrotnie- czuję wyraźnie mentol jak w klonach. Sort od [nieistotne] Wjebałem na oko z samarki, gdzie bylo 55mg, jakies 10mg, wiec i z 15 tam moglo być. Ciekawe czy zasnę :< edit: ide dojebac jaeszcze kolejne 10-15 bo poki co czuje leki chillout ale bardziej to na spacer bym sie wybral niz spac kurwa, a w dodatku jestesm względnie trzeźwy. Dopale jakims hujowym haszem i spierdalam spac. Jak na ironię AL-LAD mnie WOGÓLE NIE ZROBIŁ (150ug)... CO ja mam za rozpierdol w tej chemii mozgu
Ostatnio zmieniony 06 września 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wycięto źródła
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
Jak przez swój debilizm wypiłem tego z butli 50 mg na raz to urwało mi film w pół godziny xd .Potem zgubiłem portfel,dokumenty i pobiłem się z kolegą.Nie wiem co się stało z resztą benzodiazepin chyba je wyrzuciłem. Po żadnym innym benzo nie miałem tylu przypałów
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 195 / 10 / 0
Ja po 40mg flubromazepam czuje działanie)ledwo wyczuwalnie. Tolererka.
  • 450 / 19 / 0
Astros pisze:
Ja po 40mg flubromazepam czuje działanie)ledwo wyczuwalnie. Tolererka.
Ale wjebałeś tego flubroma 40 mg na raz ? Nice :) Ja właśnie strzeliłem 8 mg,i jest konkretnie,takie lekkie chodzenie nie wiem jak to opisać dokładnie,jakby po trzech piwkach,ale bez tej alkoholowej bani.Wyluzowanie i chill. Zaraz śmigam do biedry,zbadam jak to będzie wyglądało wsród ludzi.Następnym razem chyba rzucę 10 mg :D
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 450 / 19 / 0
Anthony Henderson pisze:
Jak przez swój debilizm wypiłem tego z butli 50 mg na raz to urwało mi film w pół godziny xd .Potem zgubiłem portfel,dokumenty i pobiłem się z kolegą.Nie wiem co się stało z resztą benzodiazepin chyba je wyrzuciłem. Po żadnym innym benzo nie miałem tylu przypałów
Stary to mega przegiołeś pałe :-D jeżeli sobie wykalkulujesz swoje bezpieczne dawki z flubromem to jest git.Ekspertem nie jestem,ale największą siekę to chyba robi klon jak sie przegnie pałe,a że dużo ludzi miesza benzo z alkiem,to ostry przypał gwarantowany :P
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.