Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Ogólnie, jeżeli facet, to 1,5 ml wydaje się dobrą dawką startową na ogół. Dla kobiet 1,1, może 1,2 ml.
Ważne, żeby nie przeszarżować. Nie działa? Nie dolewaj. Poczekać półtorej godziny i wtedy polać 3/5 dawki startowej. Spokojnie, wszystko przyjdzie z czasem. :)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Na imprezy,przy rodzinie,do szkoły,pracy jak znalazł czego nie mogę powiedzieć o alkoholu,brak kaca,niesamowite libido,szybsze nawiązywanie nowych kontaktów(np.panienka myśli że jesteś trzeźwy bo nie wali od ciebie jak z alko)ogromna pewność siebie,cena
Po którymś moim ciągu gdy nie było skąd dostać gebla wpadłem w ciąg alkoholowy(w którym pod koniec prawie nie jadłem,chyba że po spożyciu kilku głębszych,wymioty co 15 min ogólnie wypranie organizmu)gdybym przez tyle lat co pije gbla pił tak alkohol myśle że gorzej przynajmniej fizycznie wyglądał i sie czuł np.wygląd zębów.
Gdy mam gbla piwko wypije jedynie do towarzystwa lub kiedy mi ktoś chce je postawić.
Ogólnie to po gblu o ile się dobrze polewa nikt nie podejrzewa że jesteś pod wpływem.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.