Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 14 / 0
Mam pytanie do osób które brały EPH wcześniej dla celów rekreacyjnych , jak IPH wypada w porównaniu z EPH , czy ma większy potencjał rekreacyjny ( pojedynczy sniff/zjedzenie , żadnego dorzucania ) ? euforia/poprawa nastroju/good mod jest lepsza niż przy EPH ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1987 / 108 / 0
Dla mnie EPH miał duży potencjał rekreacyjny i wjebujący. Tylko telepał, ale mimo to brałem przez ponad rok w ciągu - dlatego też giebla wrzucałem do EPHa itd.
Teraz EPH nie biorę, bo małych dawek specjalnie nie czuję, a większe za bardzo mnie schizują. Z kolei IPH wydaje mi się mieć większy potencjał rekreacyjny, a do tego wrzucony do zamulaczy działa podobnie "trzeźwiąco" i stymulująco co EPH, choć EPH powodował z automatu dużo bardziej wyraźny stan, a przy IPH trzeba jednak dodatkowo samemu pokierować umysł na odpowiednie tory.

Co do palenia - skrusz na pył, pomieszaj z tytoniem, klepnie na 100%. ja umoczyłem kryształami (!) końcówkę fajki i zadziałał aż miło. Ile towaru zmarnowałem to nie wiem - ale byłem już okrutnie porobiony jak to zrobiłem ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 14 / 0
@scr
A mógłbyś porównać IPH do amfetaminy ? Bo wszystko co wyczytałem wskazuje że to mógł by być bardzo fajny zamiennik dla słabej ulicznej amfy , bez masy efektów ubocznych i z typowym psychicznym działaniem jak lubię :D , na dodatek taki zamiennik który można wciągać i nie boli tak jak x-FA/FMA.
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1987 / 108 / 0
Mogę - ma się do amfetaminy podobnie jak EPH, a może trochę mniej. Czyli zupełnie nie ta bajka, jest trzeźwy, chociaż bywa podstępny. Jeśli chcesz czegoś podobnego do amfetaminy to spróbuj 3-FA.
Chociaż może jeśliby patrzeć jedynie na uczucie zajebistości wszystkiego to pod tym względem będzie podobny. ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 26 / 0
lepiej zarowka lub od biedy lufka :) masz waporyzowac nie spalac hehe

no i potencjal na dorztuki ma ogromny IPH

szczególnie jak sciagamy buszki z zarowki jest takie jebniecie ze chce sie ciagle ...
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1180 / 104 / 0
Kończę właśnie pierwszy test tej substancji i muszę stwierdzić, że polubię ją za kilka efektów w postaci odczuć:
- jasność w spokojnym umyśle
- trzeźwość i rześkość myśli skupionych przyjemnie na akurat czynionych zadaniach, zachowaniach, spontanicznych również
- nienachalne podbicie libido w znaczeniu gotowości do czerpania przyjemności ze skupienia na czynnościach seksualnych, które sobie upatrzymy czy tam wymyślimy, jest focus - jest flow pomiędzy okraszony łaskotkami, tłem działania w postaci nie eufori, ale raczej swego rodzaju satysfakcji, zadowolenia, gilgoczącego mózg w tyle głowy i ciało w sferach genitalnych - jest target, jest jedność, skupienie-haj-cel, w czasie (mknącym szybciutko i niepostrzeżenie) i w miejscu (stacjonarnie, to intymna bańka mieszkania, klosz pokoju, przestrzeń magiczna zmieniona percepcja otoczenia, w moim przypadku, to mniej więcej sfera 3 metrów od powierzchni ciała, zmysłowa i fizyczna odczuwana w formie zintegrowanych światów, wewnętrznego i zewnętrznego, jak nurek w kombinezonie i akwalungu przemieszczający się w batyskafie poprzez audio i video istnienia...
Jak relacja czasu i przestrzeni wygląda na zewnątrz mieszkania, nie wiem, ale myślę, że i miasto, i las warto pozwiedzać w takim stanie, no właśnie, w jakim, do rzeczy, stymulowanego spokojnie i równomiernie sobie bycia i czynienia.

Zacząłem od 20 mg o godzinie. 18.00 i dorzucałem co 45 minut do 23.00, przyjmując w sumie 120-150 mg izopropylofenidatu, tylko podjęzykowo lub wprost p.o., nie znam właściwości zażywania sniffem, p.r. i wapo., IPH nie jest tak żrący jak EPH, jednak na pewno niszczy szkliwo, to czuć, mimo, że smak znośny, zapomina się niestety o myciu zębów w trakcie i jedzeniu oraz piciu, trzeba się pilnować..

Teraz, o 2.30, czuję, że substancja powoli schodzi ze mnie i odpuszcza, czekam na sen, tylko kusi mnie jeszcze ta waporyzacja, zobaczymy, nie zasnę to zwaporyzuje sobie...
Oczy w normie, suchość skóry znikoma, wazokonstrykcji nie doświadczyłem, lekko podniesiona temperatura ciała, za to tak...

IPH v. EPH, remis ze wskazaniem na IPH, subtelniejszy, lżejszy, przyjemniejszy.

Cena jest niestety odstraszająca i mam nadzieję unormuje się w okolicach 30-35 zł za gram, bo 50 zł na dzień dzisiejszy to zdzierstwo monopolistów z przetrzebionego rynku RC.

no i poszło vapo zamiast snu, wystrzelony jestem od 2. w nocy, aż do teraz... buszki i raz sniff 70 mg, IPH ma w sobie nutkę rekreacji, podbija nastrój i skupia energię, stan w jakim się znajdujemy, bez modyfikacji i zmian, jest clear, focus, jest flow podbity dopaminą w stabilnej dawce wyrzucanej przez ok. 2 h... bez suplementacji ciało jest trochę rozstrzęsione, kurkuma, magnez, potas, nawodnienie i posiłek, o którym zapomniałem, czas leci produktywnie, nawet na głupotach w sieci... przyjemny odbiór filmu, wrażenie mini kina studyjnego i złudzenie uczestniczenia w wirtualu... ostre kolory i kształty w pełnym spektrum, takie poszerzenie palety i gamy barw odbijanej przez przedmioty, wzrok jaszczurki przyswajający całość ogółu i szczegółu rzeczywistości w promieniu 3 m lub objętości ok. 3m sześciennych wokół delikwenta stymulowanego przez IPH.

proszę o scalenie........

Scalono | Marlboro
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Zrobiło się ciekawię. Kolejne próba sniffem faktycznie była prawie bezbolesna :o a pierwsza była dojebana.
Całkiem przyjemne się też czułem po mieszance clona i iph.

Fuzja - 909

Myślicie, że warto się pobawić i zrobić z tego wolną zasadę ?
  • 498 / 26 / 0
sandman222 ja tez z klono mixowalem

po co chcesz robic wolna zasade? do waporyzacji? w takiej poostaci jakiej jest tez sie nadaje bardzo dobrze :-)
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 109 / 2 / 0
nie wiem czy pisalem %-D ale wciaga wapo tego shitu moze nie jak alfa ale blisko :-D jak jeszcze z kanna to juz w ogole :diabolic: wczoraj jeszcze z krzyzakami dziisaj juz bez bo zamulaja ( :old: tylko wazne miec dobry cyber buch np zarowkowoy, ja uzywam meth vipa0
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 1784 / 30 / 0
iVision pisze:
O wiele mniej żrące od etylofenidatu przy sniffie.
Ja w ogóle nie odczuwałem żrącości w porównaniu do etylo. Pod językiem można trzymać śmiało, nawet jak sliny najdzie to zęby tego niemal nie odczuwają(w porównaniu od etylo, gdzie dosłownie bolały).

@dziodkadziod Ty chyba tam miałeś jakiś cieższy problem ostatnio, co pisaliśmy pare stron temu, ale widzę, że jesteś nieśmiertelny %-D
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".