A no i oczywiście kosmiczne dawki wit C i magnezu i sporo płynów.
Wylajtowany pisze:Ponieważ mam praktycznie nieograniczony dostęp do bardzo dobrej jakości produktów takich jak min. amfetamina aczkolwiek nie biorę już nic, oprócz alkoholu :-)
Ponieważ bóg tak chciał. Nie no kurwa nie wierze w boga. Wpadłem w ciąg bo przedawkowywałem i nadużywałem, nie trzymałem się zasady know your substance know your mind know your body know your source kurwa to brzmi jak jakaś spowiedź przed samym sobą.
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Całe szczęście ogarnąłem się, staram się znaleźć inne zajawki, a biorę od czasu do czasu. Jeśli zdarza mi się już polecieć to max 1-2dni i robię to tak aby nie ucierpiała na tym moja praca czy znajomi (w wolne dni, urlop itd).
Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
Pawel75 pisze:Bardzo stresująca praca, i "zachłyśnięcie" się fascynacją stymulantami. Mój "rekord" z którego nie jestem dumny to 3tygodniowy ciąg, z czego 5dni pod rząd bez ani minuty snu. Dodam że podczas ciągu starałem się normalnie funkcjonować. Chodziłem do pracy, pojechałem do rodziców na 2dni na święta (dociągając co parę h w toalecie).
Całe szczęście ogarnąłem się, staram się znaleźć inne zajawki, a biorę od czasu do czasu. Jeśli zdarza mi się już polecieć to max 1-2dni i robię to tak aby nie ucierpiała na tym moja praca czy znajomi (w wolne dni, urlop itd).
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Jak trzeba płacić grube hajsy to jakoś w ciągi nie wpadam ..
Odczynnik pisze: Takie ciągi są najgorsze dla zdrowia, postaraj sie ich unikać.
Oczywiście po samym ciągu wyglądałem jak gówno. Gęba blada, oczy podkrążone, schudłem parę ładnych kilogramów.
Miałem strasznie wyniszczony organizm i trochę czasu zajął mi powrót do normalności.
Tym bardziej nie widzę sensu ciągów, patrząc na tolerancje która rosła bardzo szybko. Koniec ciągu jechałem na 3MMC, nie czując absolutnie nic oprócz przeszywającego bólu podczas sniffu (zdecydowanie jestem sniffowcem-lubię cały obrzęd który się z tym wiążę) i pustej stymulacji. Organizm był wycieńczony, ale zasnąć się nie dało. Bogatszy o nowe doświadczenia unikam takich akcji jak ognia, biorę rekreacyjnie od święta i jest zajebiście! :)
Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
Pawel75 pisze:Niestety zdążyłem się o tym przekonać. Przez 3tyg jadłem albo nic albo cokolwiek żeby zapchać żołądek-bądź co bądź u mnie po jakichkolwiek stymulantach w "dawkach terapeutycznych" występuje wstręt do jedzenia. Zjedzenie 1 banana dziennie to była dla mnie katorga i wyzwanie.Odczynnik pisze: Takie ciągi są najgorsze dla zdrowia, postaraj sie ich unikać.
Oczywiście po samym ciągu wyglądałem jak gówno. Gęba blada, oczy podkrążone, schudłem parę ładnych kilogramów.
Miałem strasznie wyniszczony organizm i trochę czasu zajął mi powrót do normalności.
Tym bardziej nie widzę sensu ciągów, patrząc na tolerancje która rosła bardzo szybko. Koniec ciągu jechałem na 3MMC, nie czując absolutnie nic oprócz przeszywającego bólu podczas sniffu (zdecydowanie jestem sniffowcem-lubię cały obrzęd który się z tym wiążę) i pustej stymulacji. Organizm był wycieńczony, ale zasnąć się nie dało. Bogatszy o nowe doświadczenia unikam takich akcji jak ognia, biorę rekreacyjnie od święta i jest zajebiście! :)
jak jest bieda to 2mg plusa i depkina czy tez 5mg lorazepamu
a jak moge sobie pozwolic to 10-30mg klona czy tez dzis rekord solo 14mg klonazolamu i jest swietnie
główne lorazepam , diazepam , klonazepam , Klonazolam
lubie duze dawki benzo czasami do tego stimy wrzucić jakis opio
po prostu czuje sie cudownie i nie zamierzam tego przerywać (przymus bedzie w zk ... ) bedzie hell on the earth ale co zrobic
jak spada poziom benzo mam lęki poczuje beznadzeji mysli samobojcze jestem placzliwy nie moge spac mam radio w glowie ..
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kokoalfabet.jpg)
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/musketamine.jpg)
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"
Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję
W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.