Bardzo mało 12 dla mnie. Muszę zmienić na przeciwdrgawkowe, a nie tylko 'senne lęki'.
http://blackoleander.blogspot.com/
Te zapytanie tyczy się ogólnie rcbenzo w pixach.
Dodam ,że jeszcze nigdy w życiu nie brałem benzo.
Aha dodoam ze jakbym byl sam w domu to moze nawet i fajnie. Nawet bym sobie poszedl spac czy cos. Ale zaraz mam sie wziac za naprawianie auta i jakos zachowywac sie przy domownikach. Moze to byc od mixu z doxycyklina? Biore antybiotyk juz jakis czas moze to dlatego :retarded:
thehyper pisze:Jeśli ktoś ma problem z nabyciem glikolu propylenowego, polecam wykorzystać szeroko dostępny etanol 95%
(...)
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.