Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
jadłem tyce więcej 3ce niż 3cp ostatnio i było to ledwie smyrnięcie ( 3cp było białe)
Wnioski:
- Dawki powyżej 100 mg są ryzykowne ;)
- wbrew wszystkim chyba opiniom w tym temacie bodyload i zwała praktycznie nie wystąpiły
- jesli jesteś z kimś, to weź jakieś benzo (najlepiej w pompce), by mu załadować w dupę, kiedy zacznie panikować, dreć mordę i wzywać pomocy
UWAGA z dawkowaniem.
666 pisze:
Wnioski:
(...)
UWAGA z dawkowaniem.
666 pisze:
Wnioski:
(...)
UWAGA z dawkowaniem.
3 cp było stymulujące ale było śnieżno białe
666 pisze:Utrata kontaktu z rzeczywistością, dziwne zachowanie i wygląd taki, że ludzie będą dzwonić na 999 i 997 od razu. Lub zadzwonisz sam (byłem tego bardzo bliski).
150mg p.o. bajka - polecam, unikalna substancja. Jest to "coś" pomiędzy LSD a Meskaliną. Tak jak opisane w PIHKALU.
EOT, ale wciąż zalecam uważne dawkowanie.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.