Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
thalchemist pisze:jak uwazacie, czemu to akurat amfetamina jest dostepna na ulicach, a nie cos innego? sa substancje o wiekszym potencjale rekreacyjnym, sa tez ketony, na ktorych dilerzy zarabiali by wiecej (krotka faza i wieksze cisnienie na dorzutke).
Poprawiono nazwę tematu z "pytanie do fecistów " mr_b
Wspaniały rząd dopiął swego, teraz wszyscy będąc cpac jedynie najlepszą, stuprocentowo czystą uliczną fete od Alfreda z bloku obok.
Nieee no o czym ja mówię- przecież panowie z pałkami panują nad sytuacją i żadnych amfetamin w Cebulandii nie ma.
Melvin Burgess
Osobiście dobrą fete uwielbiam, daje mi idealna faze, dokładnie taką jakiej oczekuję i gdybym tylko miał stały dostęp do tej prawdziwej czystej niczym nie zje..nej pier...ił bym te wszystkie beta ketony, szczególnie te dostępne po 1 lipca.
Co do odpowiedzi na pytanie zadane w temacie: amfa długo i stabilnie trzyma, można ją tanio dorwać, nie ma rozpierdolu i nieogaru we łbie jak po jakimś chujowym 3-CMC, po prostu ma specyficzne działanie, które może lub nie się podobać.
Gdyby vendorzy nie wołali 5 dych za sztukę 2-FA lub 3-FA, to pewnie osiedle by żarło to w innych proporcjach..
Sturm9 pisze:...wcale nie jest tak latwo dostępna na ulicach za to popluczyny po amfetaminie albo mixy rc udające amfetaminę jak najbardziej, wiele osób próbowało mi to opylić jako amfę. Czasem skutecznie :motz: .
Nie jest łatwo dostępna? W takim razie nie masz dostępu do niczego prócz tego co oferuje jakiś vendor w internecie. Albowiem feta i zielone to dwie rzeczy które dostaniesz zawsze i wszędzie jeśli tylko znasz paru ludzi.
Melvin Burgess
Wałki robią nawet na zielsku. Dosypują majeranku albo dają 800 mg zamiast grama. Ja osobiście zielonego od 2 lat nie kupuje, mam swojej hodowli :-D ale jak ludzie nie mają swojego a chce się palić to kupują co jest. A konkurencji nie ma. Jeden chuj próbuje być cwańszy od drugiego byle by tylko zarobić.
Sturm9 pisze:Jak kupujesz takie rzeczy to przecież nie bawisz się delektacje, tylko szybko załatwiasz sprawę i spadasz..
Takie czasy nastały, że towar od dilla się sprawdza chociaz empirycznie. Dille sami są sobie winni.
Co to za problem otworzyć zipka i niuchnąc na szybko przed przekazaniem forsy? Tymbardziej,że dobra uliczna feta z reguły jebie nawet przez szczelnie zamknięty worek.
Dla wprawionego oka feta wygląda również całkiem inaczej niż RCki.
Rozumiem,że można dać się zrobić w huja i kupić trójkę lub czwórkę zamiast deklarowanego mefa ale przy Wujku Władku to trzeba być wybitnym przypadkiem :D
Melvin Burgess
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?