Rozchodzi sie o to ze juz mam zaplanowanego grow boxa o wymiarach 60*60*140 pokrytego mylarem i caly czas sie zastanawiam jakich lamp najlepiej użyć i o jakiej mocy?
Jeszcze jedno pytanko jak myslicie ile roślinek sie zmieści do takiego boxa?
Nasionka to el nino.
Dzięki wielkie za odpowiedz.
Legalize!!!
tak ja bym zrobił
+
baaardzo dobra wentylacja
Więcej jak 4 damki to bym tam nie dawał. 4 damulki to tak będzie tłoczno ale akurat.
Ty masz pewnie nasiona regular czyli weź wysadz tam 10 sztuk i najwyzej wyjebiesz na outdoora/do smietniak te najgorsze i męszczaki i zostawisz sobie 3-4 sztuku najlepsze.
THC 12% CBD 0,7% CBN 0,6 % wiec chyba niemam sie co bac ze bedzie chłop jak sądzisz?
wiec ostatecznie z lenistwa troche, eufemistycznie zwanego 'brakiem czasu', zdecydowalem sie na envirolight'a, tyle ze mam red light 2700 na flowera, bo juz mialem je troche podrosniete pod niefortunnymi hpsami, ale i tak roslinki spedzily jeszzce pare tygodni na wegu pod nim i tak jak mowie - jakbym jechal dalej z hpsem pewnie juz bym nie mial miejsca w boksie, ale i tak jestem bardzo zadowolony, a z czasem sobie rozkrece uprawe (ktora traktuje bardziej hobbystycznie, niz produkcyjnie i troche tez balem sie rachunkow:))
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.