Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1874 / 96 / 127
Stara knajpa ma już troche zbyt wiele stron.

Pozwoliłem sobie zmienić nazwę ;) - turas.
wolna molekula
#mops
  • 2976 / 256 / 0
Nic nie zamykałem ani nie otwierałem, bujaj się ;)
Btw, czemu knajpy kodeinowe nie mają fajnych nazw jak np Tasiemce czy inne knajpy ?
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Apteczna speluna pod zwróconą masą tabletkową kodeina Knajpa
wolna molekula
#mops
  • 293 / 14 / 0
Pizdy jesteście a nie ćpuny, swego czasu 30 tabsów (3 serie po 10) w ciągu 5 minut bez przepity. Na psychicznym skręcie człowiek nie zna słowa 'ograniczenie'. A 'zwrot' tym bardziej, heh
Nie twierdzę, że nie podołałem %-D
I nie było skręta.
  • 1130 / 48 / 0
Knajpa pod wkurwem z niedogrzania.
  • 788 / 21 / 0
I złamałam się, obskoczyłam apteki i jestem w trakcie łykania. Chlup.
Ps - prawnie uklękłam jak usłyszałam 10.20 poproszę za paczkę
Ps2 - nie warto się spieszyć z wyjazdem spod apteki autem, o mało co miałabym czołowe z jakimś starym dziadem %-D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2882 / 303 / 0
belejaki pisze:
Apteczna speluna pod zwróconą masą tabletkową Kodeina Knajpa
Zatwierdzam
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 501 / 7 / 0
Zapisuje się do nowej knajpy, cze.
  • 15 / 3 / 0
Polecam male miejscowości u mnie w prawie kazdej aptece maja wyjebane na nową ustawę %-D
  • 1794 / 124 / 0
Załatwiłem sobie dziś nowe mieszkanko w Szczecinie, więc trzeba to uczcić! Rok temu jak z tym samym kumplem pojechaliśmy ogarniać mieszkanie, to zarzuciliśmy potem po 15 akodynów i poszliśmy na pizzę. Dziś sytuacja miała się tak, że nawet nie dojechaliśmy na umówione miejsce, a już byliśmy zajebani Akodinem :/.

Ale, że już mi zeszło, a trzeźwości się boję - leci tjoko.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.