God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
scr pisze:Owszem. A rząd zdelegalizował właśnie 114 substancji, wśród których przynajmniej kilkanaście było dla mnie bardzo użytecznych, zmuszając mnie albo do poszukiwania tych substancji na czarnym rynku, gdzie jakość będzie chujowa, a dodatkowo pojawia się ryzyko przypału, albo do ryzykowania zdrowiem podczaj dalszej eksploracji nowych RCków, w poszukiwaniu substancji które będą dla mnie tak samo użyteczne jak te których używałem dotychczas. Disclaimer - dla mnie każda z tych substancji to narzędzie dające określone efekty, takie jak poszerzenie percepcji, otwarcie emocjonalne, dystans czy stymulację, a efekty takie jak euforia czy fun to jedynie miły dodatek.Sierpień pisze:@up: no bez przesady, to brzmi jakby rząd wmuszał w ciebie te trujące środki. Chyba każdy z nas ma swój mózg i bierze narkotyki świadomie.
http://www.sfora.pl/polska/Woodstock-na ... ampaign=o2
believe pisze:Armia wkracza na woodstock, juz wood na dopkach : /
http://www.sfora.pl/polska/Woodstock-na ... ampaign=o2
Mikołaj Jaska
SlawomirAnonim pisze:Mnie zaciekawił termin "Specjalne urządzenie do wykrywania środków psychoaktywnych"
Metropolis pisze:Powiem Wam tak: PiS wygra wybory i polityka walki z rc i wszelkimi innymi narkotykami będzie kontynuowana. Mało tego: pokuszą się o zmianę ustawy in vitro, spróbują zaostrzyć ustawę antyaborcyjną, zbudują kilkaset nowych pomników JPII i kilkadziesiąt Lechowi Kaczyńskiemu. Ale wzrostu gospodarczego nie będzie lub będzie taki jak dotychczas. Mało tego: nie będzie leczniczej marihuany i nadziei na jej częściową depenalizację. Będzie syf większy niż jest do tej pory, a wszystko przez młodych z małych wiosek i wschodnich miasteczek buntujących się na obecną sytuację. W nadziei lepszego jutra zagłosujecie za narodowym socjalizmem.
Również jestem przeciw PiS jak i PO. Uważam podobnie jak kolega - PiS będzie chciało pokazać, że potrafi sobie poradzić z "dopalaczami" lepiej niż PO, wymyśli jakąś nowelizację... i dopiero potem sprawa zostanie zamieciona pod dywan
Narodowy Socjalizm to zawsze jakaś opcja, przynajmniej podatki trzykrotnie nam obniżą :-D
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?