Po kreskach czuć wjazd, robi sie dopaminowo, serce definitywnie szybciej, czyli to co lubie, mocna stymulacja i dopamina, po 25 minutach zaczyna stopniowo narastać serotonina, ale nie wbija w kanapę ani troche.
Z racji ze pierwszy raz z substancja, i od jej zażycia minęło dopiero 45 minut bede uzupełniał ten post.
Proszę o scalenieScalam, nie ma za co - Fuko
Uzupełniam więc, zaczęła serotonina po jakiejś 1:15h wbijać w kanapę, więc dorzuciłem pół godziny póżniej po zauważeniu tego faktu. Więc można powiedzieć, że od zarzucenia do dorzutki minęły około 2 godziny, dorzutka maks 200mg, też sniffem i znów to samo, wjazd wyraźny, serce podbiło znacznie i dopamina przedostała się przez serotonine. Jako że serotonina mi tutaj przeszkadzała(alfiarzem byłem więc stymulacja i dopamina musi być), tym razem po wciągnięciu poczekałem 5-7 minut nie dopuszczając do spływu, po tym czasie wszystko wydmuchałem z nosa. Plan się udał, spływu nie było i powiem Wam że czuć już dopaminę. Właczyłem muzykę, skakałem po domu, tańczyłem, przyjemny dopaminowy rush ale bez nieogaru.
Pepejson pisze:Poszło 300mg sniffem, ..., ale spływ długo sie utrzymuje i nie jest zbyt dobry
Co do dawki proszę się nie sugerować moim dawkowaniem, ja ostatnie 2,5 roku około 2g a-pvp dziennie konsumowałem.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Pepejson pisze:tym razem po wciągnięciu poczekałem 5-7 minut nie dopuszczając do spływu, po tym czasie wszystko wydmuchałem z nosa. Plan się udał, spływu nie było
Tak sie nie robi.
#mops
Btw bele, już Cie fuko nauczyła mówić na mnie "pipi" ;_;?
Pepejson pisze:tym razem po wciągnięciu poczekałem 5-7 minut nie dopuszczając do spływu, po tym czasie wszystko wydmuchałem z nosa. Plan się udał, spływu nie było
Wiekszosc pewnie zostala wydmuchana.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.