Ja tam moge polecic Bolsa 0,2 zmieszanego z Tigerem 1l. Nie wiem jaka jest twoja reakcja na alko, ale u mnie to zawsze wywoluje jakas tam namiastke bani z pigulek :-) W kazdym badz razie dobry humor i energia gwarantowane.
Pewnie obrzucą mnie gównem za tą porade, no ale jak już musisz koniecznie ćpać
to sie fety nawąchaj, na imprezke sie nadaje.
...Gorzej będzie po imprezce.
to sie fety nawąchaj, na imprezke sie nadaje.
nie można sie nudzić, energii od kurwy.
Wiadomo że lepiej żeby sie najebała, ale chyba jej chodzi o zastępstwo w postaci narkotyku.
Feta też byłaby ok, ale nie mam skąd wziąć :(, a zjazdu jeszcze po niej nie miałam (przynajmniej nie takiego jak niektórzy opisują... na drugi dzień mogę wstać rano i działać bez jedzenia praktycznie do wieczora :) )
A Maniak_17 - co jest nie tak z Acodinem?...
Tigera piłam przez cały dzień i muszę przyznać, że czułam się fajnie... :) Trochę jakby po tabsie.
A Maniak_17 - co jest nie tak z Acodinem?...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
można w innych proporcjach jak kto lubi ja zawsze pije takie jak podałem wyżej...
Mi się aż włosy na rękach jeżą jak tego dużo wypije w krótkim czasie na imprezie
Tylko że to strasznie wątrobe ryje więc nie pijcie tak za często...
Osobiście nie polecam jakiś Tigerów itd... są gorszej jakości. kiedyś próbowałem z takim tanim napojem z jakiegoś marketu i jednak lepiej z Redbullem mi do podchodzi i działa - może to jest placebo? niewiem ale osobiscie wybieram redbulla.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.