Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
co do uprawy w czechach - to z tego co wiem można sadzić ile sie chce, nie można tylko tego zbierać bo to podpada pod produkcję narkotyku. czyli krzaki tak, susz nie :)
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
spliff ja jade z czechami do Pragi, więc wszytsko zobacze na własne oczy a oni znaja bardzo dobrze swój kraj...
ale thx za info przyda sie innym
pozdrawiam
btw bun masz racje w kazdym słowie...
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 3 / / 0
ahael pisze:
za to w gliwicach są inne gadżety hehe po które ja bym tam wpadł__
średnio na czeskim cieszynie schodzi dziennie 150gram, tam palą prawie wszyscy
pozdrawiam
A co jest ciekawego w Gliwicach?
Uwaga! Użytkownik fightlapa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Chemia? %-D popopoposyp
  • 3 / / 0
MajkiMajk pisze:
Chemia? %-D popopoposyp
Feta? Czyżby w Gliwicach było tego więcej niż gdzie indziej?
Uwaga! Użytkownik fightlapa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
To po ile chodzi g w Czechach? 40/g tak jak w Cieszynie to stała cena? W Pradze nie jest taniej? Ma ktoś jakieś info?
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
buhehe, mnie to jakis miech temu rozsmieszylo na miescie jak mi koles zaspiewal za polskiego saka 40zł ale teraz normalne ceny, po za tym ja zadko juz pale
a na CZE 300koron - 41-42zł
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Jade, zobacze, napisze :). Jak to jest z powrotem do polski? Można bezpiecznie wwieźć coś do kraju?
a 25 groszy pi pi ma?
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
Jade, zobacze, napisze :). Jak to jest z powrotem do polski? Można bezpiecznie wwieźć coś do kraju?
Jak wiadomo przez granice niekontroluja,ale straz graniczna ponoc czasem auta zatrzymuje i trzepie przynajmniej tak slyszalem
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
A autokary z turystami?
a 25 groszy pi pi ma?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.