Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
A-f wypada lepiej, tyle mogę powiedzieć.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
Biorąc pod uwage sedacje euforie cene czy co? Jakie sa roznice miedzy tymi sub?
  • 20 / 1 / 0
januszgarlacz pisze:
działanie słabe ze 3-4 razy slabsze niz b-f
Potwierdzam, dostalem sampla 4-MeO-BF i ledwo mi sie udalo tym zgrzać.

I da się zrobić działający liquid do e-peta, tylko że musiałem trochę podgrzać glikol żeby cały proszek rozpuścił się w sensownym czasie.
  • 201 / 6 / 0
No i się zawiodłam na tej maczance. Nie wiem czego to wina, ale działa to bardziej jak jakiś kannabinoid, niż opio. Pamiętam, że w przypadku bf'a, w stężeniu 25/mg, ludzie pisali o podobnych odczuciach, czego to wina? Ten podkład ma jeszcze w sobie jakieś kanna, czy co? Wypaliłam jedną lufę, skopaną z tytoniem, działanie b. słabe, dopaliłam drugą, zrobiło się jakoś inaczej, zaczęłam trzecią, przeszły jakieś przyjemne prądy i włączył się nieogar i szybkie bicie serca, z cieżkimi nogami i minimalnym grzaniem. Jak w takim razie to palić, żeby się ugrzać, a nie zjarać, bo tego drugiego stanu nienawidzę z całego serca... Wrrrrrrr....
  • 82 / 6 / 0
Eeee, słabizna straszna ten 4 meo bf , natomiast Acetyl fent również słabizna w porównaniu do butyr fenta, a do tego masakrycznie senne to jest, dlatego wk...iony zakupiłem dwie paki antka, zrobiłem wywar i nareszcie poczułem dopiero wtedy bardzo przyjemną i w ogóle taką jak należy opio fazę :D
  • 173 / 23 / 1
Zdążyłem nacieszyć się B-F'em 2 tygodnie przed delegalizacją. Teraz mam już lekko ponad miesiąc przerwy od opio.

Maczanka w stężeniu 50mg/g da radę?

Satysfakcjonujące efekty B-F dawał mi po 3/4 lufki.

Edit: I jaki to ma czas działania w porównaniu do B-F'a?
  • 90 / 5 / 0
Dołączam się do pytania o dawkowanie. Rok temu skończyłem ciąg na tramcu i od tego czasu jestem czysty.
  • 191 / 8 / 0
Chcialem zapytac odnosnie robienia maczanki na tym befie, jak z rozpuszczalnascia w acetonie? Trzeba podgrzewac?

Oraz jakie macie patenty na waporyzowanie? Zeby jak najmniej uciekalo? Pozdro
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 205 / / 0
Re: 4-MeO-BF
Nieprzeczytany post autor: oddymiony »
A sniffowanie tego nie dziala?
Bania goni banie:P
  • 209 / 11 / 0
Na 2 tygodnie przerzuciłam się z kodeiny na to coś bo się przestraszyłam w lipcu nowej ustawy ale po tym ciągu wróciłam do kody (co dziwne nie zwiększyła się tolerancja a nawet przeciwnie) i stwierdziłam, że wolę kodeinę. Przede wszystkim to coś mega krótko działa i ciężko dobrać dawkę. W moim przypadku było to ciągłe balansowanie i niepewność, czy czuję się dziwnie bo jeszcze/już mam skręta czy może dlatego że już przedawkowałam i zaraz umrę. W ogóle działanie sprowadzało się do zabicia skręta i niezborności ruchów przy spowolnionym oddechu - tylko tyle, wpływ prawie tylko na ciało a na nastrój praktycznie żadnego, żadnego dystansu do negatywnych aspektów życia, żadnej "kodeinowej" przyjemności. Plączące się nogi i trzeźwy, zbyt trzeźwy umysł... I to ciągłe dorzucanie małych dawek ze strachu przez przedobrzeniem przy jednej większej i budzenie się na pełnym skręcie w nocy po ostatniej wieczornej dawce , co jest po kodeinie nie do pomyślenia, thiocodin zjadam raz dziennie i wystarczy. Niestety jeśli to będzie główna alternatywa po ewentualnym całkowitym zreckowaniu kodeiny to trudno, ale jeśli mam wybór wolę kodę.
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.