Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 15 / 0
po delegalizacji jeszcze się przeprosicie z tym shitem :D
Król Jest Tylko Jeden
  • 373 / 14 / 0
ja raczej liczę na zwiększenie stron w wątkach CMC ;d
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 11 / 0
O ile się nie mylę, to pan delegalizator tego nie zabiera, a wspominam tę substancję dosyć dobrze, raz zażyta w zeszłe wakacje, gdy tolerancja na b-k nie była na jakimś kosmicznym poziomie, przy czym to działa chyba tylko na serotoninę :D
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
250 mg PO uspilo, nie kleplo. Tyle na b-k nie mam tolerki (chyba) %-D
wolna molekula
#mops
  • 266 / 9 / 0
To chyba zależy od sortu. Na mnie dawki 150-200 mg dobrego sortu działają umiarkowanie speedująco i umiarkowanie euforycznie. Żadnych zamuleń, nieogarów , przypałów po tym nie doświadczyłem. Zawiodą się ci którzy liczą na takiego rc-kowego mózgojeba. Nic z tych rzeczy. Umysł pozostaje czysty nawet w mixach z alkoholem ( oczywiście jeśli nie przesadzimy z dawkowaniem jednego i drugiego).
Poza tym sprawdziłem dokładnie i substancji nie ma na liście zdelegalizowanych rc :)
  • 4807 / 268 / 0
Miałem kiedyś gram tego izometedronu i oprócz senności za wiele się nie działo.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 17 / 3 / 0
A z mojego punktu widzenia substancja całkiem sympatyczna gdyby nie dawki. P.O. 300 mg (brak tolerancji) i było bardzo przyjemnie. Chęć dojebania bomby spora. Bardzo na plus jest fakt, że nie widać nic, a nic po oczach co przy 3MMC było solidnym wskaźnikiem naćpania gdy chwilę po wrzuceniu bomby źrenicę rozlewały mi się na całą gałkę oczną. Sniff nie działa, zostaje tylko wkurwienie i nawet brak chęci na dorzutkę przez brak efektów. Zamiennik trójki spoko, gdyby nie dawki.
  • 146 / 8 / 0
Nie wiem czy omyłkowo dostałem inną substancje, ale ja miałem po tym dość mocną psychodelie bardzo ostre widzenie, zwiększoną głębie obrazu i rozpływające się cienie na dodatek trwało to bardzo długo. Substancja miała żółtawy kolor i konsystencje mąki, przy spływie była cholernie gorzka.
scalono - ifau
Tak się teraz zastanawiam czy vendor nie wysłał mi omyłkowo 3 meo pcp.
  • 1874 / 96 / 127
Zdaje mi sie, ze dostales ten izosyf i po prostu od serotoniny miales "awarie obrazu" jak ja to okreslam. Sort ktory testowalem, wygladal jak ten twoj. A przy dawkowaniu izosyfu jakbys zapodal sobie tyle metoksy fencyklidyny to bys nie mial watpliwosci co do pomylki vendora.
wolna molekula
#mops
  • 266 / 9 / 0
chemdog pisze:
Nie wiem czy omyłkowo dostałem inną substancje, ale ja miałem po tym dość mocną psychodelie bardzo ostre widzenie, zwiększoną głębie obrazu i rozpływające się cienie na dodatek trwało to bardzo długo. Substancja miała żółtawy kolor i konsystencje mąki, przy spływie była cholernie gorzka.
scalono - ifau
Tak się teraz zastanawiam czy vendor nie wysłał mi omyłkowo 3 meo pcp.
Na 100% dostałeś inną substancje. Po 3MeOMC żadnej psychodelii nie uświadczysz. Substancja delikatnie przypomina w działaniu słabą amfetaminę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.