Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 26 / 0
zacznę od sieibe %-D
kibel w pociągu
klatki schodowe
dworzec pkp
kibel w MCDONALDZIE
kibel w urzędzie rady i miasta
kibel w kauflandzie
kibel w przydroznym barze
polany
altanki działkowe
kibel w galerii handlowej
kibel w izbie przyjec w szpitalu
tojtoje wszelkiej masci
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1680 / 266 / 0
W samolocie i w kościele.

Przecież WC na PKP czy w galeriach to jest standard dla każdego pukającego iv.
Największy przegryw na forum
  • 83 / 8 / 0
Ogólnie, to kible stanowią zatrważające niebezpieczeństwo dla ludzkości - większość z nas tam puka. To przez nie szerzy się plaga narkomanii!!
W sumie, to chyba jakaś specyficzna uroda tego miejsca wpływa na to, że są tak rozchwytywane.... :-D
Próbowaliście kiedyś w kinie? (podczas seansu, ofc %-D )
Osobiście - pierwsze miejsce zdobywają 'piwnice' <o ile te kazamaty można tak nazwać> pewnego zamku na Szlaku Orlich gniazd ^_^
"Śmierć gatunkowi ludzkiemu, ku chwale delfinów!" JB2
  • 149 / 2 / 0
Tak, zdelegalizować kible :D

Osobiście nie walę, ale gość walił w konfesjonale
  • 803 / 40 / 0
w piwnicy opuszczonego budynku pod światło z zapalniczki nad bica :blush:
(kocur wyciągnął mnie do całodobowej z sąsiedniego miasta, a miałem jeszcze ponad pół godziny do następnego nocnego)
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 3732 / 45 / 0
j.w.
Cmetarz, wielokrotnie. Przebieralnia w aquaparku, jeszcze nie mielismy zapalniczki, tylko zapalki i balam sie alarmu przeciwpozarowego. Wiem, tam jest duzo wody, ale to byl ciag MXE. Swietnie sie zjezdzalo, jak porod.
Poza tym jeszcze wysepka na jeziorku, u tesciowej, u babci Kosmo w sypialni, w pracy, na jarmarku swiatecznym.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 581 / 91 / 0
sherlock_ pisze:
Ogólnie, to kible stanowią zatrważające niebezpieczeństwo dla ludzkości - większość z nas tam puka.
No ja nigdy się do kibla nie wpierdalam bez pukania, toż to chamstwo :blush:
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 361 / 41 / 0
Nie wiem, czy to dziwne miejsce, ale... tramwaj ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.