Próba 1) 4-ho-met, ja zarzuciłam 30 mg, ona 40 mg. Miałam niesamowity, kolorowy trip, ona jedynie lekki bodyload i żadnego efektu wizualnego ani psychicznego.
Próba 2) 2CP miałam mocny trip przez 8 godzin po wzięciu 10mg oralnie. Ona najpierw 12mg 2cp oralnie + po godzinie 1mg 25b-nbome pod język - żadnego efektu, towar był tej samej jakości co mój, od tego samego, znanego vendora.
Próba 3) AL-LAD po 1 blotterze (nie pamiętam ile mg) - ja znowu miałam trip, słaby wizualnie, ale jednak, ona nawet nie miała rozszerzonych źrenic ani żadnego efektu :(
Próba 4) 150mg DXM + 450mg DXM (po godzinie) - ja mocny trip, ona miała trip z CEVami, ale dużo słabiej niż ja, ja leżałam i byłam "zestunowana" przez godzinę :)
Próba 5) 150mg DXM + 450mg DXM (po godzinie) + piwo - ja mocny trip, ona ledwo ledwo.
Próba 6) 225 DXM + 10 mg 2CP - to był tylko trip dla niej, prawie brak efektów poza lekkimi CEVami.
Dodatkowe informacje: koleżanka NIE BIERZE ŻADNYCH LEKÓW, jest w pełni zdrowa, przebadana i regularnie oddaje krew (może to być przyczyną?).
W jaki sposób możemy zwiększyć moc tryptamin lub fenyl? Inna droga podania? Strzykawki nie wchodzą w grę, boimy się ich :)
Sniff mógłby bardzo zwiększyć moc? A może czosnek lub sok z grejfruta działa na tryptaminy/fenyle? Prosimy o pomoc, jesteśmy wyczerpane szukaniem sposobów, a koleżanka dosłownie marzy o tripie! :yay:
Spróbuj z nią grzybów napewno wejdą.
Może coś zwaporyzujcie mocniej kopie :)
Pawellnie pisze:Moj kumpel ma podobnie raz dla pewności zjadł 2,5mg 25i nbome i tylko łeb go rozbolał.
Spróbuj z nią grzybów napewno wejdą.
Może coś zwaporyzujcie mocniej kopie :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.