Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
[ external image ]
benzoesan 1-hydroksy-8-metylo-8-azabicyklo[3.2.1]okt-3-ylu
https://en.wikipedia.org/wiki/Hydroxytropacocaine

Internet milczy, a wkrótce ma się pojawić u jednego vendora. W końcu szykuje się dobry zamiennik koksu.

Czekamy na pierwsze opinie. :*)
  • 5396 / 965 / 0
Takze czekam z niecierpliwoscia, cos wiadomo jaka bedzie szacunkowa cena za G?
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1874 / 96 / 127
Idzie do mnie 150mg tego analogu koki, ktos wie jakie dawkowanie? Mozna vapo?
wolna molekula
#mops
  • 1342 / 48 / 0
40mg - średnio
60mg - mocno
100mg - bardzo mocno

Oczywiście sniff. Nie mogę się doczekać testów :yay:
SESH
  • 1874 / 96 / 127
Masz jakis opis tego? Bo ja nie moge w necie nic a nic wychaczyc a wole przeczytac zanim stestuje.
I czy to wogole jest legalne?
wolna molekula
#mops
  • 1342 / 48 / 0
Jestem skłonny zaryzykować, że jesteśmy jednymi z pierwszych, którzy mają okazję to testować. Opisów nie znalazłem żadnych.

No raczej legalne, ale niech ktoś kompetentny się wypowie, bo to alkaloid z liści koki...
SESH
  • 1874 / 96 / 127
No, ja sie zdziwilem, ze to jest legalne... Bylem przekonany, ze wszystkie alkaloidy koki podlegaja pod prawo anty narkotykowe. A jednak sie pomylilem, jestem ciekaw tego i nie moge sie doczekac testow :D Mam nadzieje, ze bedzie to dobrei, ze nie skonczy sie jak testy 5-metylo-MDA, podczas ktorych krolik obawial sie o wlasne zdrowie.
wolna molekula
#mops
  • 1857 / 70 / 80
Substancja nie widnieje na liście substancji zakazanych czyli nie jest nielegalna. Czy szykuje sie dobry zamiennik to nie wiadomo, zauważcie że każdy jeden zamiennik koko jest mocno rozreklamowany a jak przyjdzie co do czego to ludzie mówią że to jednak nie jest to.
Spróbuję to napisze TR z działania, póki co to nie ma sie co napalać jak gimbus na mefe. Nowe RCki to zupełna loteria, wam tego tłumaczyć nie muszę bo każdy z nas jednym z tych zupełnie nowych sie zatruł (5-MeO-MDA) a drugim niespodziewanie dobrze zrobił ("4-MCZ").
Polecam ostrożność.
  • 1874 / 96 / 127
4mcz okazal sie byc 2,3-MDMC. Co do HXTC ja sie nie napalam, ale chetnie to stestuje bo w koncu "cocaine" w nazwie muszi cos znaczyc. Piszta chlopy info bo Wy dostaniecie wczesniej niz ja sampla a nie chce byc pierwszy jak w przypadlku 2,3-MDMC (cyklonu) i 5mmda.
wolna molekula
#mops
  • 311 / 15 / 2
Istotna różnica - 4MCZ nie okazał się być jednogłośnie 2,3-MDMC, tylko najprawdopodobniej właśnie nim jest. O tym się wkrótce przekonamy, a póki nie będzie pewności nie siejmy dezinformacji.

Nastawiam się na HXTC pozytywnie, lecz jako ciekawy związek mający potencjał, coś nowego, "narkotyczny powiew świeżości" bym powiedział %-D Nie nastawiam się na coś, co ma zastąpić cocaine, dorównywać, czy choćby konkurować z nią. To byłoby bez sensu.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.