[ external image ]
1-(4-Fluoro-benzyl)-1H-indole-3-carboxylic acid quinolin-8-yl ester
Miałem przyjemność dostać sampla na próbę.
Test na 3 szczurach. 2 z wybudowaną już tolerancją (palą kilka razy w tygodniu ale nie w ciągach kilkudniowych), a jeden świeżak.
Szczury z tolerancją przy maczance 1:25 stwierdziły że jeśli by nie siadało na nogi nie dałoby się odróżnić od ziółka dosyć mocnego . Niestety czas działania około: 40 minut.
Szczur bez tolerancji miał niezły odlot. Przy zamkniętych oczach pełen fraktali, postaci z kreskówek itd. przy otwartych cieszyło go np. światło w pokoju obok. Czas działania na świeżaku nieznany gdyż poszedł spać.
Mało euforyczny, jednak dający przyjemność. Brak w nim nieogaru. Powinien pasować ziołopalaczom i tym, co nie lubią zbyt mocnych kanna.
Poprawiłam literówki i dodałam sporo znaków interpunkcyjnych, powinien być o wiele bardziej czytelny. Poprawiłam też obrazek.
Powód: Jako, że to pierwszy post tematu - musi jakoś wyglądać.
Efekty bardzo fajne dajace bardzo duzo przyjemnosci i wizualnie przy zamknietych oczach też jest grubo.
Brak walniecia w głowe obuchem jak przy am2201. Jednak odrealnienie nawet troche zblizone do tego z dalszej fazy am..
Jak wyzej pisałem brak jakiejkolwiek paniki serce w normie zero stresu...
Co do nóg poprostu jak by chodzenie było czymś opcym. trzeba sie zastanawiać jak zrobić krok zeby noga sie przesuneła do przodu.
testował ktos ostatnio ten kanabinoid?
przyszła mnie ochota na jakiegoś wizualnego kanabinol i zastanawiam sie czy sort sie tego nie zmienił
czekam na opinie
pozdrawiam
jah-jah
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.