Fulminate pisze: Trzymaj się i powodzenia.
Scalono /F
Panowie nowe info w mojej sprawie, bede mial tylko badany mocz :) Takze jestem raczej spokojny ze wyniki beda negatywne...
serotoninowy pisze: przeczytalem cos takiego ze laboratoria zajmujace sie ta sprawa czyli badaniem na obecnosc substacnji psychoaktywnych robia tylko badanie moczu a krwii tylko w uzasadnionych przypadkach.
No robią analizę moczu na początku (mniej więcej po 30 minutach są wyniki) i jeśli nic nie wykryją to koniec. Coś znajdą w moczu to dodatkowo próbki krwi pobierają. Ja miałem taką akcje. Po zatrzymaniu przez policję pod zarzutem prowadzenia pod wpływem narkotyków najpierw do kubeczka próbka moczu i czekanie na wynik w szpitalu. Ćpałem tylko i wyłącznie 3mmc ale w moczu wyszła amfetamina, metamfetamina, extasy oraz kokaina. Ten test jest niedokładny, bo przez 2 lata nie ćpałem nic z tych narko. Dalej do gabinetu i pobranie próbek krwi. Nie pamiętam dokładnie ile, cztery lub pięć fiolek. No i potem dalej na komendę a wyniki badań krwi był dopiero po półtora miesiąca. W przypadku 3mmc krew badało 5 biegłych i trzech stwierdziło obecność 3mmc a dwóch nie potrafiło odróżnić i wyszło 4mmc co jest niemożliwe. 500g miałem i w badaniach wyszło im legalne 3mmc. Tydzień temu sąd zwrócił.
A ty badania masz jakie? Na zlecenie mamuśki? Dwa dni nic nie wal przed i starczy, żeby mocz był czysty w analizie.
Pozdr
poza tym biore alprazolam xanax i GBL pije (czy to zostanie wykryte?)
To nie jest pilna sytuacja kryzysowa. Przenoszę do odpowiedniego wątku. /Fuko
Kurator mnie poinformował że nie wie kiedy ale na pewno bedzie chcial sprawdzic czy jestem "czysta" ... i musze wiedziec jak dlugo mozna wykryc ... nie mam tylko pojecia jakie to bd badania, ale prawdopodobnie dostane pisemko sadownie o terminie itp itd.. :-|
:wall:
Swoją drogą, jak już ktoś jest bardzo zdesperowany, to furosemid jest bardzo dobrym środkiem na usunięcie niektórych substancji z organizmu. Ma jednak swoje skutki uboczne i jego zażywanie wiąże się ze świadomością tychże. ;)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Znajomy który był ze mną palił thc dzień wcześniej i test wyszedł mu pozytywnie na thc. W sumie nie wiem co składało się na mój wynik testu , Dobra dieta ? Szczęście, a może dobre nawodnienie ? Na necie znajdziesz tabelkę ile utrzymuję się w organizmie dana substancja.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.