Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 33 / 0
Po zasięgnięciu informacji z wiarygodnych źródeł co do efektywnej metody podania midazolamu (MDZ) [1], nie mając tolerancji na BDA, postanowiłem uraczyć się pewnego słonecznego dnia 45 mg sproszkowanego i gotowego do wciągnięcia MDZ.

[1] The intranasal formulation has several advantages, including a higher bioavailability (76–92%) compared to the oral form (15–27%) and lack of degradation by the liver via the first pass effect

Czekam, czekam... ale nie tego oczekiwałem. Zaczęło robić mi się nudno. Żeby dokończyć eksperyment, na deser zaserwowalem sobie 15 mg alprazolamu.

Efekty były dalece rozbieżne od moich oczekiwań. Jeszcze raz potwierdziła się teza, że BDA nie nadają się do ćpania: co najwyżej redukcji lęku, łagodzenia zjazdów po innych substancjach, leczenia bezsenności. Albo do wzmacniania efektów etanolu - chlanie wychodzi bardzo ekonomicznie ;)

Gdyby jednocześnie podać ketokonazol, uzyskane efekty byłyby znacznie intensywniejsze.

[1] Intranasal midazolam for anxiolysis in closed reduction of nasal fractures in children, International Journal of Pediatric Otorhinolaryngology 2015
  • 647 / 63 / 0
mida to inne benzo niz reszta bo ma bardzo krotkie działanie i dziąłą praktycznie wyłącznie nasennie solo ale jako 1z 2 benzo r5ozpuszvza sie w wodzie wiec nadaje się do mixów z opio w 1pompie. :finger:
  • 410 / 18 / 0
Są jakieś fajne efekty na wejściu przy zapodaniu droga donosową? Przeczytałem w tym wątku, że to benzo działa taką drogą podania.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 20 / 0
saf6 pisze:
WAŻNE!!!!
Kurcze. Mam jeszcze jedn tabletkę. Ale niewiele info o niej.
I tu liczę na waszą pomoc. Jest to tabletka wycieta z blistra.
Dane jakie są:
Norpnarma A (nazwa nie pełna chyba producenta)
I nazwa leki bez pierwszych liter: *NTINUS
(*oznacza brakujace litery)

Szukałem w necie na stronie producenta i na inne sosoby. NIC NIE ZNALAZŁEM. (mam podejrzenia, ze to OXA) ale serio nie znam się na tym.
Kolor ni to TURKUSOWY. coś w tym stylu ale wiecie jak łatwo schrzanić (KOLOR PRZYBLIŻONY)
Ech, wiem że dawno, ale jak w opisywanej sprawie owa turkusowa tabletka była dość duża i kulista(okrągła) to na 90% była to 2setka morfiny MST CONTINUS.

A co do midazolamu to wciąż moje benzo nr 1, wiecie, król Midas. Ale ten zachwyt podzielać będą raczej tylko osoby podające to sobie iniekcyjnie, doustnie szału ponoć nie ma. Ponoć, bo mimo iż przewaliłem tych tablet dosłownie setki, to nie zjadłem ani jednej :scared: Wszystko poszło w baty. Raz jeszcze oddaje hołd tej cudnej substancji gdy po całonocnym maratonie spidowym wracam, wciąż wystrzelony (acz już po najlepszym) ale mimo wszystko umęczony, bo ileż można? No i gdy jest się na selegilinie amfetamina nie ma litości dla neuronów, zatem psychicznie i fizycznie człowiek staje się tu już chochołowy taki strzał z niebieskiej tabletki uskrzydla, oj uskrzydla. Błogość, lekkość i normalność, efekty uciąliw(i)e ciążące znikają jak ręką odjął. A jeszcze jak wymieniona iniekcja jest z metadonem (tak z 80mg) to już w ogóle raj, siódme niebo, perłowe bramy i wiszące ogrody. Aż człowieka myśl nachodzi, że warto polecieć bo bandzie ze spidem choćby tylko dla tego momentu.
I jeszcze dygresja - żadnego innego benzo z przerobionych tabletek (no, może prócz klorazepatu, ale ten jest raczej słaby) nie ma nawet sensu podawać, lepiej już zjeść, bo nie wyciągniemy tej esencji robiąc np. rolki czy klony na spirytusie. Zupełnie nie ta klasa rekreacji. Chyba, że ktoś ma ampułki to wtedy dostanie to co należy (czyli skrzydeł ;-) ).
Takie samopoczucie, to ja rozumiem!
  • 141 / 33 / 0
Warto się czasem posmerfować :-D

[ external image ]

Uwaga Smerfy zbliża się niebezpieczeństwo!
Kryjcie się to Gargamel!

[Gargamel]
Uch, jak ja nie cierpię Smerfów...

Kto się boi Gargamela
Niechaj zaraz idzie spać
Żeby zasnąć trzeba dwie Dormicum brać! :-D

Pierwsza strona: Roche 15
Druga strona: Brak oznaczenia
Podzielne na pół, środek biały z niebieską otoczką

Zmieniłem obrazek, wedle życzenia :-) - jarekjurek
  • 1709 / 11 / 0
@Hegemon_Krwawy
Jak zmiksować metadon (ten stężony) i tabsy midazolamu do pukania? Tylko wkruszyć do pompki z metą powiedzmy pół lub tabsa midazolamu?
  • 195 / 10 / 0
Żartujesz? Filtracja prawidłowa to podstawa. Ma być klarowne jak woda. Sterylne również (cały sprzęt, ręce itd.)
  • 22 / / 0
Midazolam dostawałem zawsze iv przed operacją, śmiech bo za pierwszym anastazjolog chyba nie wiedziała o mojej tolerce na benzo(dostałem wtedy mniejszą dawkę niż przy następnych 3 zabiegach) i mówiła, że powinienem spać, wbijając mi od razu resztę tłoka a ja spokojnie przekrzywiłem łeb i 2 bite godziny patrzyłem w zegarek na ścianie i łapałem zwiechę. Mniej więcej co minutę zauważałem, że minęło 15 minut. Sedacja 11/10, a za bardzo nie chciało mi się spać, nawet po tych większych dawkach, czyli pewnie takich jakie się wrzuca "rekreacyjnie"
Uwaga! Użytkownik smalichemik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 20 / 0
duldidaj pisze:
@Hegemon_Krwawy
Jak zmiksować metadon (ten stężony) i tabsy midazolamu do pukania? Tylko wkruszyć do pompki z metą powiedzmy pół lub tabsa midazolamu?
Najsampierw przerabiasz Dormicum normalnie do iniekcji (otoczka, łyżka, rozkruszenie, zalanie wodą, zamieszanie), kolejno napełniasz pompkę pożądaną ilością metadonu i na koniec zaciągasz do tej pompy przez filtr przygotowany midazolam.
Jeżeli wiesz co robisz to zalecam szybkie podanie, jak to mówią - 'na kopa'.
Zalecam także ostrożność. Synergia jest naprawdę wyraźna, można łatwo przegiąć z dawkami.
Trzeba wiedzieć co się robi, to zabawa dla graczy znających zasady gry ;)
Efekty WYSOCE zadowalające.
  • 1709 / 11 / 0
Mógłbyś bardziej łopatologicznie wytłumaczyć fragment przerabiania Dormicum ?

Hegemon_Krwawy pisze:
Najsampierw przerabiasz Dormicum normalnie do iniekcji (otoczka, łyżka, rozkruszenie, zalanie wodą, zamieszanie), kolejno napełniasz pompkę pożądaną ilością metadonu i na koniec zaciągasz do tej pompy przez filtr przygotowany midazolam.

Kiedyś w sumie przywaliłem rozkruszonego tabsa clonazepamu ze zwykłą przegotowaną wodą :P znajomy mówił, że mogłem łapę stracić :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.