Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 413 / 8 / 0
sniffował ktoś?
  • 10 / / 0
pamietam ja wlasnie z pre-workoutow 1.m.r czy mesomorph robily masakrycznie potem ta substancje zbanowano jako ze niby w jakies armii USA sie przejedli jack3dem i serce nie wytrzymalo %-) podlaczam sie do pytania jak sprawa ma sie sniffem?
  • 63 / 1 / 0
Tak, piecze w nochal i nic poza tym. Działanie niewyczuwalne.
  • 413 / 8 / 0
skeeza pisze:
Tak, piecze w nochal i nic poza tym. Działanie niewyczuwalne.
potwierdzam, zalepiona dziura i katar na drugi :/
  • 5 / / 0
A słyszeliście o AMP ? Podobno następca DMAA. Przedtreningówki z AMP w składzie zbierają dobre opinie. Sam próbowałem i całkiem nieźle wypadało i nie było tego chvjowego zjazdu (brak apetytu, żyganie) i gera-dicka :D
  • 43 / 3 / 0
Słyszałem ale teraz weszło DMBA HCL niby lepszy od AMP CItrate i najbardziej podobny do DMAA tylko pozbawiony takich skutków ubocznych. Jeszcze nie próbowałem, założyłem temat w dziale sprzedawców z namiarami na sklep który oferuje DMBA HCL i czekam na opinie.

Ktoś napisał ,że brał w nos i działanie nie wyczówalne ? Widziałem osoby które brały DMAA w nos i już po samym wyglądzie takiej osoby wiem ,że działanie jest na pewno wyczówalne :D
  • 381 / 11 / 0
Zaraz idę na siłownię, skosztuje 50mg, dam znać jak efekty.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 642 / 18 / 7
50 mg IMO to za duża dawka. Sądzę, że dawka maksymalna to 30 mg. Pewnie doświadczysz nieprzyjemnych efektów.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 3362 / 349 / 0
Ja jem do 100mg i ewentualnie jest tylko lekko gorsze samopoczucie przez godzine.
  • 381 / 11 / 0
Zjadłem 40mg i z kapci mnie nie wyjebało, ale fajne skupienie i motywacja, jutro powtórzę, albo skosztuje AMP citrate.
Anaboliczny dżentelmen.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.